Η Ελληνοαμερικανίδα ρεπόρτερ του CBS Trish Christakis έχει κλέψει καρδιές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την εμφάνισή της σε αγώνα του ΝΒΑ. Η εντυπωσιακή 30χρονη παρουσιάστρια ξεχώρισε εκτός παρκε κατά τη διάρκεια του αγώνα των Μαϊάμι Χιτ εναντίον των Λος Άντζελες Λέικερς στις 6 Νοεμβρίου.

Η Christakis είναι επιφορτισμένη με το ρεπορτάζ στους αγώνες των Μαϊάμι Χιτ στο ΝΒΑ, των Nτόλφινς στο NFL αλλά και της Ίντερ Μαϊάμι στο MLS. Παράλληλα, την περασμένη σεζόν κάλυψε το σπουδαίο κολλεγιακό τουρνουά μπάσκετ «March Madness», το Stanley Cup αλλά αποκορύφωμα ήταν οι τελικοί του NBA.

Με καταγωγή από το Σικάγο, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Illinois Urbana-Champaign με από ειδικότητα στη δημοσιογραφία.

Όπως αναφέραμε, η Trish Christakis βρέθηκε πρόσφατα στο Kaseya Center για την αναμέτρηση μεταξύ Χιτ και Λέικερς με την εντυπωσιακή της παρουσία να μην περνάει απαρατήρητη από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ένας θαυμαστής της έγραψε: «Είμαι ξαφνικά ο μεγαλύτερος θαυμαστής του CBS News Miami όλων των εποχών». Ένας άλλος σχολίασε πως «τώρα καταλαβαίνω γιατί βλέπουν τόσοι άνθρωποι τα παιχνίδια του Μαϊάμι στο NBA».

Η 30χρονη λατρεύει επίσης να παίζει ποδόσφαιρο στον ελεύθερο χρόνο της και αστειεύεται ότι είναι «wannabe USWNT φόργουορντ» στη σελίδα της στο Instagram.

Πριν από μερικές εβδομάδες μάλιστα συναντήθηκε με τον Λιονέλ Μέσι, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

Η ρεπόρτερ έγραψε πως «Το να παίζω ποδόσφαιρο όλη μου τη ζωή και να γίνω επαγγελματίας ήταν πάντα το μεγαλύτερο όνειρό μου. Αλλά το να πληρώνομαι για να καλύπτω την καριέρα του GOAT, είναι περισσότερο από αυτό που μπορούσα να φανταστώ».

Σύμφωνα με το CBS, η Trish απολαμβάνει επίσης να γυμνάζεται, να βρίσκεται στο νερό και να προσφέρει εθελοντική εργασία σε καταφύγια ζώων.

Με πληροφορίες από τη Sun