Η Τέιλορ Σουίφτ φαίνεται πως δεν βρίσκεται πλέον στο κλαμπ των single γυναικών, αφού οι φήμες την θέλουν να έχει σχέση με τον σταρ του NFL, Τράβις Κελς. Και μάλιστα, ο αδερφός του Τζέισον, δήλωσε πως οι φήμες είναι 100% αληθινές.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Τζέισον, στον ραδιοφωνικό σταθμό 94WIP, ρωτήθηκε για την Τέιλορ Σουίφτ και τον Τράβις, λέγοντας πως: «Είναι δύσκολο να απαντήσω γιατί δεν γνωρίζω πολλά για την προσωπική ζωή του Τράβις, αλλά νομίζω ότι τα πάει περίφημα και μάλλον οι φήμες είναι 100% αλήθεια».

Πώς ξεκίνησαν οι φήμες για την Τέιλορ Σουίφτ και τον Τράβις Κελς

Οι πρώτες φήμες που ήθελαν την Τέιλορ Σουίφτ να βγαίνει με τον Τράβις, ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούλιο. Ο Τράβις είχε παραδεχτεί στο podcast του, New Heights, πως είχε προσπαθήσει να δώσει τον αριθμό του στην τραγουδίστρια, όταν βρέθηκε σε συναυλία της, αλλά είχε αποτύχει. 

Μάλιστα, παραδέχτηκε πως είχε φτιάξει και ένα βραχιόλι για την Τέιλορ Σουίφτ, όπως παραδοσιακά συμβαίνει στις συναυλίες της από τους θαυμαστές της. 

Τέιλορ Σουίφτ

Στο μεταξύ, την περασμένη εβδομάδα, μια πηγή επιβεβαίωσε πως η Τέιλορ Σουίφτ και ο σταρ των Κάνσας Σίτι Τσιφς βγαίνουν «ήσυχα».

Σημειώνεται πως η Τέιλορ Σουίφτ πρόσφατα έβγαινε με τον Μάθιου Χίλι, ενώ πριν το σύντομο ειδύλλιο τους, το οποίο έληξε τον Ιούνιο, χώρισε μετά από 6 χρόνια σχέσης με τον Βρετανό ηθοποιό Τζο Άλγουιν.