Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό ήρθε ο Τσάρλι Σιν με πρώην σύντροφό του, η οποία τον κατηγόρησε ότι την εξέθεσε εν γνώση του στον HIV, σύμφωνα με το TMZ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός κατέβαλε 120.000 δολάρια.

Η ενάγουσα, γνωστή μόνο ως Jane Doe, στα νομικά έγγραφα που είχε καταθέσει στα δικαστήρια τον Ιούνιο του 2017 είχε ισχυριστεί πως γνώρισε τον Σιν τον Σεπτέμβριο του 2015 και άρχισαν να έχουν σεξουαλικές σχέσεις λίγο αργότερα.

Αναφορικά με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από την ενάγουσα, αρχικά χρησιμοποιούσαν προφυλάξεις, αλλά στη συνέχεια, είχαν ελεύθερες επαφές, καθώς ο ηθοποιός τη διαβεβαίωσε ότι δεν έπασχε από κάποιο σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα. Ωστόσο στη συνέχεια της ομολόγησε πως ήταν θετικός στον ιό HIV – κάτι που ο ίδιος γνώριζε από το 2011- και φέρεται να της έδωσε χάπια για να την προστατεύσει από τον ιό.

Η υπόθεση αυτή δεν είναι η πρώτη που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός καθώς το 2016 αποκαλύφθηκε ότι ο Σιν είχε εκθέσει εν γνώσει του τουλάχιστον 25 σεξουαλικούς συντρόφους του στον ιό HIV, αφού δεν τους ενημέρωσε ότι ήταν φορέας του ιού. Προσπαθώντας να υπερασπιστεί τις πράξεις του, υποστήριξε τότε ότι δεν είχε σεξουαλική επαφή χωρίς προστασία κατά τη διάρκεια των εν λόγω συναντήσεων.

Επιβεβαίωσε δημόσια ότι πάσχει από ΗIV το 2015

Σε τηλεοπτική εκπομπή του NBC, ο Τσάρλι Σιν μίλησε δημόσια για τον HIV, λέγοντας πως «έπρεπε να βάλω ένα τέλος σε αυτό το μπαράζ επιθέσεων που δέχομαι».

Ο 50χρονος ηθοποιός παραδέχτηκε ακόμη πως αφότου έμαθε πως είναι οροθετικός είχε δύο σεξουαλικές επαφές χωρίς προφύλαξη ωστόσο είχε φροντίσει να ενημερώσει τους ερωτικούς παρτενέρ του για την κατάσταση της υγείας του.

Τσάρλι Σιν: Έδωσα πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια

Ο Τσαρλι Σιν μάλιστα δεν δίστασε να παραδεχτεί πως είχε εκμυστηρευτεί σε κάποιους ανθρώπους -που πίστευε πως είναι άτομα εμπιστοσύνης-  ότι έχει τον ιό του HIV. Τελικά όπως δήλωσε στην πρωινή εκπομπή χρειάστηκε να καταβάλλει συνολικά πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να εξασφαλίσει τη σιωπή τους.

«Η εμπιστοσύνη μου έγινε η προδοσία τους», λέει ο 50χρονος ο οποίος δεν διστάζει να πει δημόσια πως πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους βρίσκονταν στο στενό φιλικό του κύκλο και θεωρούσε πως μπορεί να τον βοηθούσαν.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «η σημερινή μου εμφάνιση θα δώσει ένα τέλος σε αυτές τις πληρωμές» και συμπλήρωσε: «Αυτός είναι ο στόχος μου. Αλλά όχι ο μοναδικός. Νομίζω ελευθέρωσα τον εαυτό μου από αυτή την φυλακή με την σημερινή μου εμφάνιση».

Οι πορνοστάρ και τα ναρκωτικά

Ο Τσάρλι Σιν μπορεί να κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει αλλά τα δημοσιεύματα στο Χόλιγουντ γύρω από το όνομά του κυριολεκτικά οργίαζαν με αποτέλεσμα να βγει και να μιλήσει ανοιχτά.

Λίγες ώρες μάλιστα πριν εμφανιστεί στη εκπομπή του ΝBC τα μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν πως το τελευταίο διάστημα βρίσκεται απομονωμένος στο σπίτι του μαζί με πόρνες και ναρκωτικές ουσίες πληρώνοντας μάλιστα 30.000 ευρώ σε πορνοσταρ για να του κάνουν παρέα και να συμμετέχουν σε όργια με σεξ και ναρκωτικά.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Irina Shayk: Διακοπές με τον Bradley Cooper – Η ανάρτηση που πυροδότησε τις φήμες επανασύνδεσης

J.K. Rowling: Αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που δεν ήταν στο Harry Potter Reunion Special επεισόδιο

Elon Musk: Στο γκαράζ του σπιτιού του φιλοξενεί την μητέρα του όταν τον επισκέπτεται