Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρόκληση του Wimbledon, το οποίο ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα και ολοκληρώνεται στις 16 Ιουλίου.

Σήμερα έγινε και η κλήρωση του σπουδαίου λονδρέζικου τουρνουά, με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα να κληρώνεται στον πρώτο γύρο με τον Ντομινίκ Τιμ, ενώ βρίσκεται στην ίδια πλευρά του ταμπλό με τους Κάρλος Αλκαράθ και Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Παρ’ όλα αυτά, o Στέφανος Τσιτσιπάς τις στιγμές χαλάρωσης τις περνάει μαζί με την αγαπημένη του Πάουλα Μπεντόσα, καθώς το ερωτευμένο ζευγάρι φροντίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς τους φίλους πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Μετά το «οικογενειακό» video που ανέβασαν να χορεύουν μαζί με τα αδέρφια τους, τώρα έρχονται και άλλες φωτογραφίες, μαρτυρώντας πόσο καλές είναι οι σχέσεις του ενός, με την οικογένεια του άλλου.

Η αδερφή της Ισπανίδας τενίστριας ανήρτησε μία φωτογραφία που απεικονίζεται η ίδια, ενώ δίπλα της η Πάουλα έχει στην αγκαλιά της τον Τσιτσιπά.

Μάλιστα, δεν είναι η μόνη «οικογενειακή» τους φωτογραφία. Πριν λίγες ώρες το ζευγάρι δημοσίευσε στον κοινό του λογαριασμό, ένα στιγμιότυπο όπου οι δύο τους απολαμβάνουν τη θάλασσα στη Μαγιόρκα, παρέα με τα αδέρφια τους.