Έξαλλη είναι η μητέρα του Ίλον Μασκ, Μάγιε Μασκ, για το γεγονός ότι ο Τζο Μπάιντεν, περιορίζει τη χρηματοδότηση σε ένα από τα πολλά project του Μασκ.

Έτσι, η ίδια παίρνοντας τον δημόσιο λόγο, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο X (το οποίο μέχρι να αγοράσει ο γιος της ονομαζόταν Twitter) ότι στόχος του Ίλον είναι να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για όλους.

«Ξέρετε πόσο έξαλλη είμαι;», αναρωτήθηκε η Μάγιε, συμπληρώνοντας ότι οι άνθρωποι σε άλλες χώρες είναι υπερήφανοι για τον Ίλον Μασκ. Το κίνητρο του αμερικανικού κράτους, το οποίο στο μυαλό της ταυτίζεται με τον Πρόεδρο, πίσω από τη διακοπή της χρηματοδότησης για τις ευρυζωνικές υπηρεσίες που θέλει να παρέχει η εταιρεία του SpaceX στην αμερικανική ύπαιθρο. Με λίγα λόγια, το όνειρο του Μασκ είναι να βάλει οπτική ίνα στα λιβάδια του Wisconsin έγινε κομμάτια και η μητέρα του δεν άντεξε να βλέπει το παιδί της σε αυτή την κατάσταση.

Τα πρότερα χτυπήματα της μοίρας για τον Ίλον Μασκ

Αυτό όμως έπεται τον αρκετών δυνών που έχει αντιμετωπίσει ο Ίλον Μασκ τον τελευταίο καιρό. Ο Μασκ, που ήταν το πρόσωπο της χρονιάς του Time το 2021, είναι αναγκασμένος να παρακολουθήσει και την υποχρεωτική απόσυρση πάνω από 2 εκατομμυρίων αυτοκινήτων Tesla, μετά από 2 χρόνια ερευνών που έδειξαν ότι υπάρχει πρόβλημα με τον αυτόματο πιλότο τους, παρότι ο δισεκατομμυριούχος ισχυρίζεται το αντίθετο. 

Επιπρόσθετα, τον τελευταίο καιρό πάνω από 200 εταιρείες (ανάμεσά τους η Coca-Cola) έχουν εγκαταλείψει την πλατφόρμα Χ και δεν επενδύουν πια χρήματα σε διαφημίσεις, εξαιτίας μίας ανάρτησης του Μασκ με την οποία προωθούσε κάποια αντισημιτική θεωρία συνωμοσίας. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως έψαχναν αφορμή να φύγουν, καθώς η πλατφόρμα χάνει διαρκώς χρήστες και το μέσο έχει υποβαθμιστεί από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του.

https://www.instagram.com/p/CxWCuupJC9X/

Φαίνεται όμως ότι η μητέρα του Ίλον Μασκ εθελοτυφλεί σε όλα αυτά και να κρατά μόνο τα στοιχεία που συμφέρουν τον γιο της. Αναμένουμε λοιπόν, να δούμε πόσο μεγάλη είναι η οικογένεια του Μασκ και ποιο θα είναι το επόμενο μέλος που θα ρίξει στον αγώνα για την επιβίωσή του.