Δύο μήνες μετά την έναρξη της έρευνας για την παράξενη υπόθεση με τα τρία νεκρά κορίτσια στην Πάτρα, από την ίδια οικογένεια και σε διάστημα 3 ετών, φαίνεται πως βρισκόμαστε μπροστά σε μπαράζ εξελίξεων. Από το πρωί όλες οι εκπομπές φιλοξενούν ρεπορτάζ και αναλύσεις ειδικών, όπως του ιατροδικαστή κ. Λέων, ο οποίος μίλησε στην ενημέρωση του MEGA για τη μητέρα, εξηγώντας πως σε κάθε θάνατο, με τις αναρτήσεις που έκανε, περιέγραφε ακριβώς τι συμβαίνει στα παιδιά της.

Και γι΄αυτό το λόγο οι ιατροδικαστικές αναλύσεις μετά τους θανάτους ήταν ανεπαρκείς, αφού μιλούσαν για ηπατική ανεπάρκεια, κάτι που δεν σύναδε με τα μελανιασμένα χέρια των τριών κοριτσιών. «Αν το παιδί είχε νεφρική ανεπάρκεια, η μητέρα θα αντίκρυζε ένα κιτρινισμένο παιδί», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λέων.

Από σήμερα η υπόθεση στην Πάτρα μπαίνει στον προθάλαμο της εξιχνίασης, ενώ μαζί με τους θανάτους των τριών κοριτσιών, στο μικροσκόπιο μπαίνει και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη, η οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες, προσπαθούσε να τους κάνει να πληρώσουν για τα νοίκια, αλλά από ένα σημείο και μετά ήθελε να τους διώξει από το σπίτι.

Πρώην φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου περιέγραψε στο Live News του Νίκου Ευαγγελάτου ότι στην κηδεία της Τζωρτζίνας, η Πισπιρίγκου είχε πάει για καφέ σε καφετέρια και την αναζητούσαν για ώρες. Την χαρακτήρισε επίσης «χειριστική, ψυχρή και αδίστακτη».

«Άργησε να έρθει στην κηδεία, είχε πάει για καφέ. Την παίρνανε τηλέφωνο να έρθει γιατί είχε έρθει η σορός του παιδιού και αυτή ήταν για καφέ! Αυτό που σου λέω ισχύει… Είχε έρθει η σορός του παιδιού και την έπαιρναν τηλέφωνο και αυτή έλεγε παίρνω καφέ, βέβαια εμείς μάθαμε πως ήταν σε καφέ! Μην ακούς αυτές τις μπούρδες ότι δεν μπορεί να κυκλοφορήσει… Με τον Μάνο παντρεύτηκαν το 2015. Δεν είχανε ποτέ καλή – καλή σχέση βρε παιδί μου, πώς να σ’ το πω, αρμονική σχέση. Πολύ χειριστική αυτή, δεν μπορείς να φανταστείς δηλαδή, δεν μπορεί να το συλλάβει ανθρώπινος νους αυτό! Ψυχρή, αδίστακτη, θρασύτατη! Δεν την ένοιαζε τίποτα.

Πριν ξεκινήσει το θέμα με τη Μαλένα και την λευχαιμία της Μαλένας, πάλι είχαν σκοτωθεί αυτοί και είχε αυτός μπαρκάρει στα καράβια, τον είχε βοηθήσει ο πατριός της Ρούλας να πάει στα καράβια. Είχαν σκοτωθεί τότε. Εκεί γύρω στις αρχές του ’19, λίγο πριν ξεκινήσει το πρόβλημα της Μαλένας. Είχε πάλι ρήξη το ζευγάρι, ήταν σε διάσταση.

Πάντα είχε αυτή την απειλή (ότι θα αυτοκτονήσει) αλλά και αυτοί που την ξέρανε λίγο καλύτερα, φοβόντουσαν πραγματικά και για θέματα μαγείας! Πίστευε πάρα πολύ στη μαγεία κι αυτή και η μάνα της. Η μάνα της διατυμπάνιζε ότι της έχουν κάνει μάγια οι αδελφές του άντρα της».

https://www.youtube.com/watch?v=IkUFcr9WpFA

Στην Πάτρα η ομάδα του Ανθρωποκτονιών που εξιχνίασε τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως η αστυνομία αναμένεται να προχωρήσει στα επόμενα 24ωρα σε τουλάχιστον δύο συλλήψεις, αλλά μπορεί να υπάρξει και τρίτη σύλληψη. Αυτή η πληροφορία έρχεται σε αρμονία με τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν από χθες και θέλουν την αστυνομία να μην περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Τζωρτζίνας στις αρχές Μαΐου, αλλά να προχωράει την υπόθεση, θεωρώντας δεδομένο πως τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα συνδέσουν την επιστήμη με το νόμο.

«Έκανα ρεπορτάζ και μπορώ να πω και θα ακουστεί για πρώτη φορά και προσπαθώ να βρω τα λόγια να το πω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και να μην δημιουργηθούν θέματα.

Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ δεν πρέπει να εντυπωσιαστούμε αν τα εντάλματα συλλήψεως, που το δικό μου ρεπορτάζ λέει ότι θα βγουν τις επόμενες μέρες πιθανόν και ώρες, αν είναι παραπάνω από δύο. Χθες είπαμε για ένα ένταλμα σύλληψης. Το δικό μου ασφαλές ρεπορτάζ, λέει ότι δεν  θα πρέπει να εκπλαγούμε αν τα εντάλματα σύλληψης είναι περισσότερα από δύο άτομα. Δηλαδή μπορεί να δούμε εντάλματα και για τρία άτομα. Να μην εκπλαγούμε αν τα εντάλματα ή αυτές οι προσαγωγές για καταθέσεις είναι για τρία άτομα.

Οι άνθρωποι οι οποίοι μου το είπαν, απεξαρτούν τη διαδικασία αυτή από τα πορίσματα των ιατροδικαστών. Είναι πια δύο παράλληλες ιστορίες που κάποια στιγμή θα συναντηθούν. Τώρα όμως, που δεν τέμνονται ακόμα, δεν αφορά η μία διαδικασία την άλλη αυτή τη στιγμή που μιλάμε».

https://www.youtube.com/watch?v=q9C49bVeufA

Στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ μετέφεραν κιόλας πως έχει κατέβει στην Πάτρα ειδική ομάδα του Ανθρωποκτονιών, η οποία διαλεύκανε και τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Την ίδια στιγμή, η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε χθες σε δημοσιογράφο και ζήτησε να σταματήσουν να την στοχοποιούν, υποστηρίζοντας πως θα φανεί ότι δεν είναι δολοφόνος των παιδιών της.

«Θα έλεγα…σταματήστε το θέμα. Σταματήστε. Έχετε άδικο. Θα το δείτε στην πορεία ότι έχετε άδικο. Μέχρι τότε θα έχετε πάρει τη ζωή μου στα χέρια σας. Αυτό θα έλεγα. Έχω ήδη το κακό, των τριών θανάτων στο σπίτι μου. Μου έχετε κάνει κι άλλο κακό. Θα μου κάνετε κι άλλο, κι άλλο κακό και μετά…που θ΄απολογηθείτε; Λέτε, λέτε, λέτε και κανείς δεν με ζει. Κανένας δεν μ΄έχει ζήσει».

Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

Πάνος Καμμένος: Έπαθε Madonna και έχει λίγη φωτογραφία πάνω στα φίλτρα του

Putin: Τα πυρηνικά μικρής κλίμακας που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σύγκρουση με το ΝΑΤΟ

Wali: Ο Καναδός sniper της Ουκρανίας είναι ζωντανός και δίνει απαντήσεις – «Έμαθα τελευταίος ότι έχω πεθάνει»