Στα χέρια της ελληνικής αστυνομίας βρίσκεται από το ξημέρωμα της Δευτέρας ο Αλβανός βιαστής στο Παλαιό Φάληρο που είχε διαφύγει στην πατρίδα του για να γλυτώσει της σύλληψης.

Ήταν την περασμένη εβδομάδα που ο 45χρονος Αλβανός βιαστής είχε προβεί σε προσβολή γενετήσιας πράξης με θύματα δύο γυναίκες, οι οποίες τον κατήγγειλαν στο ΑΤ Παλαιού Φαλήρου. Πρώτα εις βάρος μιας 24χρονης και στη συνέχεια με θύμα μια 34χρονη. Εκείνο που τον πρόδωσε, πέρα από το τατουάζ που είχε στο χέρι του, ήταν το DNA που άφησε στο αυτοκίνητο της 24χρονης, το ίδιο βράδυ που τελικά βίασε και την δεύτερη γυναίκα.

Ο συγκεκριμένος είχε μάλιστα αποπειραθεί να βιάσει μια γυναίκα και πριν 6 μήνες, με τις αρχές να μην τον χαρακτηρίζουν ως σεσημασμένο, αλλά φαίνεται πως περί τέτοιου πρόκειται. Άλλωστε, σε εκείνο το περιστατικό, είχε παρασύρει μια κοπέλα στο σπίτι του, την χτύπησε και ο μόνος λόγος που γλύτωσε τον βιασμό, ήταν επειδή στη γειτονιά άκουσαν τα ουρλιαχτά της και φώναξαν το 100.

Στα διάφορα ρεπορτάζ προκύπτει ως λεπτομέρεια που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις εγκληματικές του πράξεις, ότι ο 45χρονος βιαστής έχει πρόβλημα με το αλκοόλ, το οποίο σαφώς και δεν δικαιολογεί τίποτα από τις πράξεις του.

Ο 45χρονος επίσης φέρεται να συζούσε με τη μητέρα του, όντας χωρισμένος με δύο παιδιά και η μητέρα του φαίνεται πως ήταν κι αυτή θύμα βίαιης συμπεριφοράς από τη μεριά του. Η ίδια η γυναίκα δήλωσε πως για εκείνη είναι πεθαμένος ο γιος της.

«Για μένα είναι πεθαμένος. Δεν μπορώ. Νιώθω ότι είναι πεθαμένος. Δεν τον θέλω. Είμαι 70 χρόνων. Λέω θα βγάλω μία σύνταξη, μου έπαιρνε τα λεφτά. Πίνει τσίπουρο, πίνει μπύρες, ήρθε αστυνομία εδώ, βρήκε ένα τσιγάρο χασίς. Τέτοιο παιδί δεν το θέλω».

Μετά τη νύχτα των δύο βιασμών, ο 45χρονος διέφυγε στην Αλβανία, όπου και εντοπίστηκε το ξημέρωμα της Τρίτης (1/11), γύρω στις 02:00, με τις αλβανικές αρχές να τον εντοπίζουν από το σήμα στο κινητό του, το οποίο και χρησιμοποίησε.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Θεοδωρικάκος, είχε έρθει από την πρώτη στιγμή με τον ομόλογό του στην Αλβανία και είχε ζητήσει να λειτουργήσουν ταχύτατα για την εξεύρεσή του, όπερ και εγένετο, με τις αλβανικές αρχές να τον παραδίδουν σήμερα στην ΕΛ.ΑΣ. και τον βιαστή να κρατείται στη ΓΑΔΑ, απ΄όπου και θα πάει στον εισαγγελέα για να απολογηθεί.

Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Θεσσαλονίκη: Οργή στα social media με την αθώωση 36χρονου που «έχτισε» γατάκι σε γυψοσανίδα

Μία νέα «σελίδα» για την Βραζιλία: Κέρδισε τις εκλογές ο Λουίς Ινάσιου Λούλα ντα Σίλβα – Παρελθόν ο Μπολσονάρου

Γιάννης Μάρκου: Διασκέδαζε στο ίδιο μπαρ με τον δράστη που του έριξε τις 17 μαχαιριές