Ένας ακόμη ισχυρισμός, ο τέταρτος στη σειρά, εις βάρος του Sean «Diddy» Combs, έγινε γνωστός χθες. Σύμφωνα με την καταγγέλουσα, ο εκατομμυριούχος της χιπ-χοπ σκηνής, κατηγορείται για βιασμό, όταν η κοπέλα ήταν 17 ετών.

Συγκεκριμένα, ισχυρίζεται πως ο Diddy, ο Χαρβ Πιερ κι ένας ακόμη άνδρας, την νάρκωσαν και στην συνέχεια τη βίασαν. Στην καταγγελία, δόθηκε και μια φωτογραφία της τότε 17χρονης κοπέλας, να κάθεται στα γόνατα του 34χρονου Diddy, ενώ συνέχισε λέγοντας πως υποφέρει ακόμα από «σημαντική συναισθηματική δυσφορία και αισθήματα ντροπής που μαστίζουν τη ζωή και τις προσωπικές της σχέσεις για 20 χρόνια».

Το συμβάν, σύμφωνα πάντα με την καταγγέλουσα, έλαβε χώρα όταν εκείνη ήταν στο λύκειο. Σε μια έξοδο σε κλαμπ στο Ντιτρόιτ, συνάντησε για πρώτη φορά τον Χαρβ Πιερ, ο οποίος της είπε στη συνέχεια πως ήταν πολύ «σέξι» και επέμεινε ότι ο Diddy θα ήθελε πολύ να την γνωρίσει. 

Σε δήλωσή τους στο BBC News, οι δικηγόροι της γυναίκας δήλωσαν: «Όπως υποστηρίζεται στην καταγγελία, οι κατηγορούμενοι εκμεταλλεύτηκαν μια ευάλωτη έφηβη λυκείου στο πλαίσιο ενός σχεδίου εμπορίας σεξουαλικών αγαθών, το οποίο περιελάμβανε την τροφοδοσία της με ναρκωτικά και αλκοόλ και τη μεταφορά της με ιδιωτικό τζετ στη Νέα Υόρκη, όπου βιάστηκε ομαδικά από τους τρεις μεμονωμένους κατηγορούμενους στο στούντιο του Combs».

«Η διαφθορά αυτών των αποτρόπαιων πράξεων έχει, όπως είναι φυσικό, σημαδέψει την πελάτισσά μας για όλη της τη ζωή».

Οι δικηγόροι ισχυρίζονται πως οι δύο τους φέρονται να «έπεισαν» την έφηβη να μεταβεί με ιδιωτικό τζετ στο στούντιο ηχογράφησης του Diddy στη Νέα Υόρκη. «Μόλις έφτασαν εκεί, οι κατηγορούμενοι την κέρασαν με ναρκωτικά και αλκοόλ και τη βίασαν άγρια ομαδικά, ο ένας μετά τον άλλον».

Υποστηρίζεται επίσης ότι ένας από τους άνδρες την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ, το οποίο φέρεται να άφησε την κοπέλα «να πνίγεται και να παλεύει να αναπνεύσει».

Ο Diddy με τη σειρά του αρνείται τις κατηγορίες και δήλωσε πως θα υπερασπιστεί για το όνομά του. «Αρκετά φτάνει! Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, καθόμουν σιωπηλός και παρακολουθούσα τους ανθρώπους να προσπαθούν να δολοφονήσουν τον χαρακτήρα μου, να καταστρέψουν τη φήμη μου και την κληρονομιά μου. Αηδιαστικοί ισχυρισμοί έχουν γίνει εναντίον μου από άτομα που αναζητούν μια γρήγορη πληρωμή. Επιτρέψτε μου να είμαι απολύτως σαφής: δεν έκανα τίποτα από τα απαίσια πράγματα που ισχυρίζονται. Θα αγωνιστώ για το όνομά μου, την οικογένειά μου και για την αλήθεια», έγραψε στο Instagram του.

*Φωτογραφία: Shutterstock