Ενώ ακόμα η κοινή γνώμη είναι συγκλονισμένη από την επίθεση πίτμπουλ σε εντεκάχρονο αγόρι στην Αρτέμιδα (το μικρό παιδί, που εγχειρίστηκε καθώς έφερε σοβαρά τραύματα στο κρανίο και στο σώμα, χρειάστηκε να κάνει το νερό για να γλιτώσει από το ζώο), ένα νέο περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά στη Βούλα, όπου ένας ασυνείδητος ιδιοκτήτης τριών πίτμπουλ τα άφησε ελεύθερα (χωρίς λουρί και φίμωτρο) και αυτά κατασπάραξαν έξι ή επτά γατάκια της γειτονιάς.

Η καταγγελία, σύμφωνα με το MEGA, έγινε από αυτόπτη μάρτυρα που έζησε όσα έγιναν και ενημέρωσε την Αστυνομία, ενώ κάμερα ασφαλείας καταστήματος έχει καταγράψει σκηνές που πραγματικά σοκάρουν με την αγριότητα των τριών πίτμπουλ.

Κάτοικος της περιοχής, που είδε όσα έγιναν, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση για το περιστατικό:

«Χθες έγινε ένα τρομερό περιστατικό. Τρία φονικά σκυλιά ράτσας πίτμπουλ τα έβγαλε κύριος που μένει κοντά στο Ασκληπιείο χωρίς λουριά και φίμωτρα και κατασπάραξαν 6-7 γάτες στην Γεωργίου Παπανδρέου και συμβολή με Βασιλέως Παύλου.

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι νεκρές γάτες αλλά ότι θα μπορούσαν να κάνουν επίθεση σε μικρά παιδιά ή μικρόσωμα σκυλιά που θα ήταν βόλτα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η Ε.Α, μετά από καταγγελία που του έγινε, του βεβαίωσε πρόστιμο μόλις 300€ και λέγοντας ότι νομικά δε μπορούν να κάνουν κάτι άλλο. Εκτός ότι υπήρξε παράβαση πολλών άρθρων και κανονικά έπρεπε να γίνει σύλληψη, πρέπει να έχουμε θανατηφόρο ατύχημα για να πράξουν τα δέοντα;

Προς ενημέρωση όλων των κατοίκων πέριξ του Ασκληπιείου, μεγάλη προσοχή!!!».

πίτμπουλ