Μια τραγική σύμπτωση που σχετίζεται με τον φρικτό θάνατο που βρήκε η 50χρονη στη Θεσσαλονίκη την οποία κατασπάραξαν τα σκυλιά του γείτονά της, αποκάλυψε ο κοινοτάρχης Νεοχωρούδας.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο κ. Χρήστος Σαραμούρτσης, ο εργάτης που βρισκόταν στο σπίτι της άτυχης γυναίκας και θα μπορούσε να επέμβει για να τη βοηθήσει και ενδεχομένως να τη σώσει, είναι κωφάλαλος.

«Είχε το αλυσοπρίονο να δουλεύει, βρισκόταν στην άλλη άκρη του κήπου και δεν είδε τίποτα, ενώ δεν μπορούσε να ακούσει γιατί είναι κωφάλαλος», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαραμούρτσης και στη συνέχεια υποστήριξε ότι τα σκυλιά έσκαψαν κάτω από την πρόχειρη περίφραξη.

«Έχω ξαναέρθει αντιμέτωπος με τους συγκεκριμένους σκύλους όταν ήρθαμε με τεχνικό συνεργείο να πραγματοποιήσουμε αλλαγή λαμπτήρα δημοσίου φωτισμού. Γάβγιζαν και γρύλιζαν πάρα πολύ άγρια, σκέφτηκα όμως ότι μιας και λειτουργούν ως φύλακες, αυτό μπορεί να είναι και φυσιολογικό. Δεν έχω λόγια να εκφράσω τη θλίψη μου για το θάνατο της, συνεχώς βοηθούσε τους πάντες εντός και εκτός του δήμου μας».