Την ώρα που επικρατεί μεγάλος προβληματισμός για την οπαδική βία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων να ζητά διακοπή του πρωταθλήματος και την κυβέρνηση να εξαγγέλλει την διεξαγωγή των αθλητικών αγώνων κεκλεισμένων των θυρών έως την 12η Φεβρουαρίου, η αστυνομία αναζητά τον καθοδηγητή – χούλιγκαν του 18χρονου, που σύμφωνα με τον τελευταίο του έδειξε πως να ρίξει τη ναυτική φωτοβολίδα, που τραυμάτισε σοβαρά τον 31χρονο αστυνομικό.

Νέα τροπή έχει η υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού του 31χρονου αστυνομικού, με την Αστυνομία να αναζητά τον καθοδηγητή – χούλιγκαν που έδειξε στον 18χρονο συλληφθέντα πως να πετά την ναυτική φωτοβολίδα, προκειμένου να πλήξει την σωματική ακεραιότητα των αστυνομικών.

Κατά δήλωση του 18χρονου συλληφθέντος, ο φερόμενος καθοδηγητής του είναι ηλικίας από 30 έως 40, οποίος φαίνεται να είναι «ενεργό» μέλος της κερκίδας!  Είναι, μάλιστα, το πρόσωπο που είπε στον 18χρονο να βγουν από το γήπεδο κ να επιτεθούν στα ΜΑΤ ήταν μαζί του στις κερκίδες του Μελίνα Μερκούρη. Ο 18χρονος υποστήριξε ότι δεν τον γνωρίζει. Όμως, ανέφερε το ίδιο  άτομο ήταν αυτός που τού έδωσε τα πολεμοφόδια τα οποία φέρεται να υποστήριξε ότι ήταν αποθηκευμένα εκτός γηπέδου.

Ως εκ τούτου, η Αστυνομία αναζητά το συγκεκριμένο πρόσωπο. Παράλληλα, την διαβεβαίωση ότι «σύντομα θα φτάσουμε στα ίχνη και των υπόλοιπων εμπλεκομένων», έδωσε εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Πατέρας του 18χρονου: «Αν το έκανε το παιδί μου, να τιμωρηθεί!»

«Όποιος το έχει κάνει να τιμωρηθεί. Το έκανε το παιδί μου, να τιμωρηθεί. Δεν το έχει κάνει το παιδί μου; Να βρεθεί η αλήθεια. Τα παρασέρνουν. Κι εγώ πήγαινα με τη γυναίκα μου στο γήπεδο. Τώρα ήρθαν κάτι φίλοι τους από Καρδίτσα και πήγαν στο βόλεϊ με τον αδελφό του. Πού έμπλεξαν, τι έκαναν; Τι να σας πω … Είναι πολύ καλό παιδί. Και σχολείο πήγαινε και δούλευε, σε τεχνική σχολή, τι να σας πω έχω πέσει από τα σύννεφα», σχολίασε στον ANT1 ο πατέρας του 18χρονου.

«Επειδή είχαμε χάσει ένα παιδί σε τροχαίο το 2012 που ήταν Ολυμπιακός έχουμε γίνει όλοι Ολυμπιακοί. Για φαντάσου να έχεις δύο παιδιά το ένα στο χώμα και το άλλο στη φυλακή. Αν το έκανε το παιδί μου να τιμωρηθεί. Έχω γίνει ρεζίλι. Ένα λάθος έκανε, πρέπει να τον κρεμάσουμε; Ένα λάθος έκανε, ένα, πού έμπλεξε», υπογράμμισε ο πατέρας του 18χρονου και κατέληξε λέγοντας: «Είναι σαν να έχει πεθάνει και δεύτερο παιδί. Η μητέρα του είναι χάλια. Ζήτησε συγγνώμη (σ.σ. ο 18χρονος) και έκλαιγε μαζί με τον αδερφό του».

* Photo credits: Shutterstock