Σοκ στον κόσμο της ναυτιλίας, από την είδηση του θανάτου πασίγνωστου εφοπλιστή, ελληνικής και συριακής καταγωγής.

Πρόκειται για έναν 63χρονο ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του σπιτιού του στη Βούλα, από τον υπεύθυνο ασφαλείας της οικογένειας και τη σύζυγο του εκλιπόντα.

Η ανεύρεση της σορού σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της Πέμπτης (2/11).

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δίπλα στη σορό του αδικοχαμένου άνδρα, βρέθηκε μία καραμπίνα. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, για την ώρα επικρατέστερο σενάριο μοιάζει η αυτοχειρία.

Βούλα: Το σπαρακτικό μήνυμα που άφησε στη γυναίκα του ο 63χρονος εφοπλιστής πριν αυτοκτονήσει – «Συγχώρεσέ με»

Μήνυμα στην πρώην γυναίκα του φέρεται να έστειλε ο εφοπλιστής που, όπως όλα δείχνουν, έβαλε τέλος στη ζωή του, στη Βούλα, με καραμπίνα.

Στο μήνυμα που έστειλε στο κινητό την ενημερώνει ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του και εκφράζει τα συναισθήματά του για τους λόγους που τον οδήγησαν στη μοιραία απόφαση.

Από το sms που άφησε ο 63χρονος στην πρώην γυναίκα του προκύπτει ότι πρόκειται για αυτοκτονία, καθώς ο εφοπλιστής, μεταξύ άλλων, φέρεται να έγραψε «συγχώρεσέ με γι’ αυτό που θα κάνω».

Το σημείωμα που άφησε ο 63χρονος εφοπλιστής που αυτοκτόνησε στη Βούλα

Ο 63χρονος εφοπλιστής, τον οποίον εντόπισε νεκρό ο φρουρός του το απόγευμα της Πέμπτης, άφησε μήνυμα στη γυναίκα του, στο οποίο της ζήτησε να τον συγχωρέσει γι’ αυτό που επρόκειτο να κάνει, ενώ της είπε να τον ξεχάσει επειδή δεν έχει να της προσφέρει -όπως έγραψε- τίποτα.

«Ξέχασέ με, δεν έχω να σου προσφέρω τίποτα, συγχώρεσέ με γι’ αυτό που θα κάνω» έγραψε ο 63χρονος εφοπλιστής στη σύζυγό του, πριν αυτοκτονήσει με όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του 63χρονου, με ρίζες από τη Συρία, πήγε στη Γαλλία και μετά στον Λίβανο και αργότερα, στα τέλη της δεκαετίας του 80 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα.