Θα έλεγε κανείς πως μετά την εισαγγελική απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη, που τον στέλνει στη φυλακή της Τρίπολης, μια κάποια δικαίωση θα έχει νιώσει και ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος. Λίγοι θα θυμούνται πως πριν εννέα χρόνια, μια ερώτηση στην εκπομπή Πρωινό με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, στάθηκε αιτία για να δει την καριέρα του στην υποκριτική να καταρρέει.

Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος στην ερώτηση του παρουσιαστή για το ποιους τρεις ηθοποιούς θεωρεί καλύτερους στην Ελλάδα, εκείνος αρχικά απέφυγε να απαντήσει, αλλά τελικά ανέφερε ονόματα νέων ηθοποιών, προφανώς για να μην αδικήσει κάποιον μεγαλύτερο. Άφησε απέξω δηλαδή τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιάννη Μπέζο, που τον είχαν βοηθήσει στην αρχή της καριέρας του.

Την επόμενη ημέρα, ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε στην εν λόγω εκπομπή και εξέφρασε την οργή του για την απάντηση του Μπουσουλόπουλου.«Το θέατρο δεν έχει ηλικίες. Ο Μπουσουλόπουλος έχει παίξει με δύο από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς, τον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη», είπε μεταξύ άλλων.

https://www.intronews.gr/petros-filippidis-metaferetai-stis-fylakes-tis-tripolis

Από εκείνη τη στιγμή, οι πόρτες της υποκριτικής έκλεισαν για τον νεαρό ηθοποιό. Μάλιστα, αναγκάστηκε να μετακομίσει στη Ρόδο, όπου άνοιξε και ένα εργαστήρι υποκριτικής. Ο ηθοποιός είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως «Δεν είχα καμία πρόταση. Από εκεί και πέρα διάλεξα ένα δρόμο να πάρω και χάθηκα. Έφυγα για Ρόδο. Μετά ξαναήρθα, ξαναέφυγα και άμα δεν είσαι στην πιάτσα λένε ‘δεν είναι εδώ’».