Για έβδομη ημέρα παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας ο ηλικίας 31 ετών αστυνομικός που τραυματίστηκε στου Ρέντη από φωτοβολίδα, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή.

Τα νέα δεν είναι καλά και όπως έλεγε χθες και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, ο ακρωτηριασμός του ποδιού είναι σοβαρό πρόβλημα, αλλά όχι το μόνο. Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του MEGA, οι γιατροί προχώρησαν σε εξωνεφρική αιμοκάθαρση, καθώς δεν λειτουργούν πλέον πολλά ζωτικά του όργανα.

Σήμερα απολογείται ο 18χρονος

Ημέρα απολογίας είναι η σημερινή για τον 18χρονο συλληφθέντα και καθ’ ομολογίαν δράστη της ρίψης φωτοβολίδας στα επεισόδια έξω από το «Μελίνα Μερκούρη».

Ο νεαρός οπαδός του Ολυμπιακού, στα χέρια του οποίου χθες εντοπίστηκε πυρίτιδα, αναμένεται να μιλήσει για το περιστατικό και παρουσιάζει ενδιαφέρον να δούμε αν θα αποκαλύψει πρόσωπα που συμμετείχαν, καθώς και τι θα πει για τον καθοδηγητή. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο κάδρο βρίσκεται και ο ανήλικος αδελφός του, ο οποίος χθες κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση και έδωσε γενετικό υλικό.