Πέθανε ο αστυνομικός που είχε χτυπηθεί από φωτοβολίδα στου Ρέντη, παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έδωσαν για 20 μέρες οι γιατροί και οι νοσηλευτές του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Ο Γιώργος Λυγγερίδης πάλευε από τις 7 Δεκεμβρίου, όταν και τραυματίστηκε σε επεισόδιο που ξέσπασαν έξω από το κλειστό Μελίνα Μερκούρη.

Μια ναυτική φωτοβολίδα που εκτοξεύθηκε από οπαδούς του Ολυμπιακού και πιθανότατα από έναν 18χρονο νεαρό, τον βρήκε στο πόδι και του προκάλεσε σοβαρό τραύμα και ακατάσχετη αιμορραγία. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εκεί υπέστη ανακοπή, με τους γιατρούς να τον επαναφέρουν και να τον μεταφέρουν στη ΜΕΘ.

Προ ημερών προχώρησαν και σε ακρωτηριασμό του τραυματισμένου του ποδιού σε μια προσπάθεια να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως ο ηλικίας μόλις 31 ετών αστυνομικός από τις Σέρρες υπέστη ανακοπή και κατέληξε.

Σύμφωνα με το νοσοκομείο:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής αστυνομικός που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στην περιοχή του Ρέντη, κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 12.34 μμ.».