Ο πατέρας της δολοφονημένης Βρετανίδας Καρολάιν Κράουτς μετακομίζει στις Φιλιππίνες για να βοηθήσει στην ανατροφή της αξιολάτρευτης εγγονής του μακριά από τον τόπο του εγκλήματος, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (11/04).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Daily Mail», o 79χρονος Ντέιβιντ Κράους έθεσε προς πώληση το οικογενειακό σπίτι στο ειδυλλιακό νησί της Αλοννήσου, αφού ζούσε εκεί για περισσότερα από 20 χρόνια με τη Φιλιππινέζα σύζυγό του, Σούζαν.

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε: «Το μόνο μου καθήκον τώρα είναι να φροντίζω την κόρη της, τη Λυδία, η οποία τώρα είναι χωρίς μητέρα και πατέρα, και να διασφαλίσω ότι θα ανατραφεί όπως θα την είχε αναθρέψει η μητέρα της. Αυτό μπορώ να το κάνω μόνο στις Φιλιππίνες, μακριά από την κακοήθη παρουσία του πατέρα της».

Η μικρή Λυδία, που είναι δύο ετών, ζει σήμερα με την ετεροθαλή αδελφή της μητέρας της στις Φιλιππίνες και ο Ντέιβιντ Κράουτς θα μετακομίσει εκεί για να βοηθήσει στην ανατροφή της. Πάντως, η κόρη του Καρολάιν Κράουτς μετά τον άγριο στραγγαλισμό της από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μπροστά στα μάτια της εννέα μηνών – τότε – κόρης τους, Λυδίας.

Το σπίτι στην Αλόννησο και η ζωή στις Φιλιππίνες

Ο Ντέιβιντ Κράουτς, ο οποίος κατάγεται από το Λίβερπουλ, πουλάει το σπίτι στην Αλόννησο για 500.000 ευρώ και δήλωσε στη ότι ελπίζει να το έχει πουλήσει μέχρι το καλοκαίρι.

Μάλιστα, ο ίδιος είπε: «Λυπάμαι πολύ που θα εγκαταλείψω το παλιό μας σπίτι στο όμορφο νησί της Αλοννήσου. Έχει τόσες πολλές υπέροχες αναμνήσεις για μένα, αναμνήσεις που μπορώ να ξαναζήσω στις ήσυχες στιγμές μου. Όταν είδα για πρώτη φορά ότι το οικόπεδο ήταν προς πώληση. είπα ότι θα το πάρω. Ήταν τέλειο, απομονωμένο και μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από την παλιά πόλη. Είχε ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, πάνω από μια καταπράσινη κοιλάδα που ήταν αδύνατον να χτιστεί.

Στη συνέχεια, ο ίδιος έδωσε μια φωτογραφία της μικρής Λυδίας στην «Daily Mail», προσθέτοντας: «Η Λυδία έχει εγκατασταθεί ευτυχώς στις Φιλιππίνες με την Ντόνα, την ετεροθαλή αδελφή της Καρολάιν. Όλες οι ξαδέλφες της έχουν ίσια μαύρα μαλλιά, οπότε ξεχωρίζει από τις άλλες και τραβάει πολλή προσοχή, την οποία απολαμβάνει. Όπως και τα ξαδέλφια της, αποκαλεί “μαμά” τη θεία της. Τα ξαδέρφια της την αντιμετωπίζουν ακριβώς σαν τη μικρή αδελφή τους».

μικρή Λυδία, Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, Έγκλημα, Γλυκά Νερά

Photo credits: «Daily Mail»