Νέες εξελίξεις στο μακελειό των έξι ανδρών στη Λούτσα, το οποίο έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα, καθώς στο επίκεντρο των Αρχών έχει μπει, πέρα από έναν πληροφοριοδότη, ακόμη ένας.

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, στη φωτογραφία των έξι θυμάτων, η οποία έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται πως λείπει, βάσει των Αρχών, το έκτο θύμα.

Στη συγκεκριμένη εικόνα, τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής φαίνεται να ταυτοποιούν τα πέντε από τα έξι θύματα της θανατηφόρας ενέδρας.

Αυτό που δεν μπορούν να ταυτοποιήσουν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι ο νεαρός άνδρας που βρίσκεται τέρμα αριστερά στη σχετική φωτογραφία και δεν είναι ανάμεσα στα θύματα της ενέδρας που στήθηκε στη Λούτσα.

Το έκτο θύμα, όπως εκτιμούν αστυνομικές πηγές, ενδέχεται να ήταν ο φωτογράφος, ο οποίος έκανε τη σχετική λήψη. Σε ό,τι αφορά τον διανομέα φαγητού, φαίνεται πως διαφεύγει και εικάζεται πως είναι τόσο ο δεύτερος «δούρειος ίππος» ή αλλιώς ο δεύτερος πληροφοροδότης όσο και ότι είναι άνθρωπος της συμμορίας των «Ντάλτον».

Ο 32χρονος που συνελήφθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μαζί με τον άνδρα, αριστερά της φωτογραφίας, φαίνεται πως ήταν αυτοί που έπεισαν τα θύματα να πάνε στην ενέδρα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους στη Λούτσα.

Ο ένας απ’ αυτούς ήταν ο διανομέας φαγητού και ο άλλος είχε προβεί στις διαδικασίες, για να τους παράσχει το καταφύγιο και τον τρόπο διαφυγής τους από την Ελλάδα. Παρουσία και αποτυπώματα του συγκεκριμένου ατόμου εντοπίζονται και στο κρησφύγετο των έξι.