Ραγδαίες εξελίξεις στο μακελειό στη Λούτσα, όπου την περασμένη Δευτέρα εκτελέστηκαν έξι άτομα τουρκικής καταγωγής, καθώς σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ φέρεται να βρέθηκε γενετικό υλικό του 32χρονου, που συνελήφθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι δείγμα DNA του βρέθηκε τόσο στο αυτοκίνητο των θυμάτων όσο και στο κρησφύγετό τους στην Αρτέμιδα Αττικής, όπου μετακόμισαν για πρώτη φορά στις 4 Σεπτεμβρίου.

Οι αρχές συγκλίνουν στο σενάριο ότι ο συγκεκριμένος άνδρας, ο οποίος ταξίδευε το βράδυ της επομένης των δολοφονιών στη Μυτιλήνη, είχε εμπλοκή στην υπόθεση, καθώς η παρουσία του έχει καταγραφεί και από κάμερες ασφαλείας. Ο ίδιος, πάντως, μέχρι στιγμής τηρεί «σιγήν ιχθύος» και δεν έχει πει λέξη στους αστυνοικούς που τον ανακρίνουν.

Ο 32χρονος Τούρκος φέρεται ότι είχε πάρει τα έξι άτομα από το σπίτι, λέγοντας ότι πρέπει να τα πάει στο αεροδρόμιο, υποστηρίζοντας ότι είχε πληροφορίες πως κινδύνευαν. Φέρεται να τους έστειλε μήνυμα στα κινητά τους για να τους ενημερώσει και να τους πει ότι πρέπει να φύγουν σύντομα.

Στη συνέχεια, τα έξι θύματα πήγαν οικειοθελώς στο σημείο όπου τους είχαν στήσει ενέδρα, ακολουθώντας τον 32χρονο που τους «κάρφωσε», με αποτέλεσμα να γίνει το μακελειό που ακολούθησε στη Λούτσα.

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν πως κάμερες ασφαλείας κοντά στο σπίτι, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή στη Λούτσα, έχουν καταγράψει τους εκτελεστές, αλλά και τα όπλα που χρησιμοποίησαν. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι χρησιμοποιήθηκαν τουλάχιστον τέσσερα όπλα.