Ο Όμιλος Φάις κινείται σε επίπεδο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης όπως ακριβώς οφείλει: υπεύθυνα. Μια σχετική πρωτοβουλία την οποία προσέθεσε πρόσφατα στη βεντάλια των σχετικών του ενεργειών, αποτελεί και η συνεργασία με τον We4ALL. Ο παγκόσμιος αυτός μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή του από τη χώρα μας το 2018, στοχεύει στο να συμβάλλουμε έτσι ώστε να θεραπευτεί η Γη μας, θυμίζοντάς μας παράλληλα ότι αυτός ο πλανήτης είναι το σπίτι μας.

Μέρος της δράσης του We4ALL είναι και οι δενδροφυτεύσεις. Στο πλαίσιο αυτό, και με τη στήριξη του Ομίλου ως Supporter, προχώρησε μέσα στον Οκτώβριο στη φύτευση 50 δέντρων (κυπαρίσσια, δάφνες Απόλλωνα, κουτσουπιές και χαρουπιές) στην καμένη δασική περιοχή στις Ροβιές Ευβοίας. Η επιλογή δεν ήταν τυχαία, μιας και τα συγκεκριμένα είδη είναι βραδύκαυστα, ανθεκτικά και εναρμονίζονται εύκολα με το εκάστοτε οικοσύστημα.

We4All Φάις

Η συγκεκριμένη φύτευση ήταν μόνο η αρχή. Μέχρι το τέλος της χρονιάς, 100 επιπλέον δέντρα θα τοποθετηθούν σε περιοχές όπως τα Καλύβια Αττικής αλλά και στην Παιανία σε μία έκταση που παλαιότερα λειτουργούσε ως χωματερή. Γιατί για τον Όμιλο Φάις, μόνιμος και διαρκής στόχος είναι ένα καλύτερο και πιο πράσινο περιβάλλον!