Εμφανώς συγκινημένη ήταν χθες βράδυ η Έφη Αχτσιόγλου, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και το άκουσμα της ήττας στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Κάτι όχι παράλογο αν αναλογιστεί κάποιος ότι εδώ και μήνες ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να διαδεχθεί τον Αλέξη Τσίπρα στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ και ξαφνικά βρέθηκε να χάνει από έναν πρωτοεμφανιζόμενο αντίπαλο που μάζεψε γύρω του χιλιάδες ψηφοφόρους μέσα σε μόλις έναν μήνα.

Φτάνοντας χθες στα γραφεία της Κουμουνδούρου ευχαρίστησε τον κόσμο, ενημέρωσε ότι συνεχάρη τον Στέφανο Κασσελάκη για την επικράτησή του, ύψωσε τη γροθιά της και δήλωσε στους δημοσιογράφους:

Αχτσιόγλου

«Εύχομαι στον Στέφανο Κασσελάκη να έχει δύναμη στα νέα του καθήκοντα. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δυναμικά παρών για να δώσει τις μεγάλες πολιτικές και κοινωνικές μάχες που έρχονται. Από αύριο ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας να ασκήσουμε μια δομική και μαχητική αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, για να δώσουμε προοπτική και ελπίδα στους ανθρώπους αυτού του τόπου που μπορούν και αξίζουν να ζήσουν καλύτερα».

Χαρακτήρισε ως τη μεγαλύτερη τιμή στη ζωή της τη μάχη που έδωσε να γίνει πρόεδρος και την εμπιστοσύνη που της έδειξαν χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της κάνοντας ειδικά αναφορά σε Αλέξη Χαρίτση και Νάσο Ηλιόπουλο και στο τέλος έκανε μια αναφορά και στον γιο της.

«Παρότι είναι μικρούλης και δεν καταλαβαίνει από αυτά, έδειξε τεράστια υπομονή απέναντι στη μητέρα του».