Σε ετοιμότητα δηλώνει ότι βρίσκεται η Εύα Καϊλή προκείμενου να κατέλθει εκ νέου στις ευρωεκλογές του 2024! Παράλληλα, η ίδια μιλά για την περιπέτειά της, αλλά και για την σχέση της με την κόρη της. «Άντεξα και αντέχω για το παιδί μου. Αφού είναι το παιδί μου καλά, είμαι κι εγώ καλά», ήταν τα λόγια της Εύας Καϊλή, όπως μετέδωσε η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

Από τις Βρυξέλλες, η Εύα Καϊλή μίλησε για την αγωνία της για την μικρή της κόρη, καθώς όπως εκμυστηρεύτηκε, η κόρη της το πρώτο διάστημα εξέφραζε τα συναισθήματά της τραγουδώντας λυπητερά τραγούδια. «Ωστόσο, πλέον η κατάσταση έχει αλλάξει», είπε η Εύα Καϊλή. Στο αφιέρωμα προβάλλεται να επισκέπτονται το Ευρωκοινοβούλιο προκειμένου να της δείξει το χριστουγεννιάτικο δένδρο. Η μικρή Αριάδνη βρίσκεται και με τον πατέρα της Φρανστέσκο Τζόρτζι, τον οποίο βλέπει καθημερινά, καθώς κατοικούν σε διαφορετικούς ορόφους της ίδιας πολυκατοικίας.

Αναφορικά με τα πολιτικά της σχέδια, η Εύα Καϊλή ανέφερε πως είναι «πρόθυμη» να θέσει υποψηφιότητα στις επικείμενες ευρωεκλογές, παρότι δεν έχει έρθει σε επαφή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης μαζί της. Η ίδια δηλώνει ότι σύντομα θα ταξιδέψει στη χώρα μας, ενδεχομένως την περίοδο των γιορτών.