Καμία σαφής απάντηση αναφορικά με το εάν υπήρξε ή όχι ο Στέφανος Κασσελάκης συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, την ώρα που, το απόγευμα της Πέμπτης, κυβερνητικές πηγές απάντησαν αρνητικά σε σχετική ερώτηση.

Πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή LiveNews του Mega, η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή, ανέφερε πως ρώτησε τέσσερις από τους πιο στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού, αν πράγματι από από το 2012 έως το 2015 συνέβαινε κάτι τέτοιο, μια και υποστήριξε την εν λόγω θέση ο Νίκος Φίλης.

Ο τελευταίος, σχολίασε στο πλαίσιο τηλεοπτικής παρέμβασής του στο Kontra Channel:

«Ξέρετε που ήταν ο Κασσελάκης όταν ο Πολάκης και ο Ξανθός έδιναν την μάχη για τους ανασφάλιστους; Στη ΝΔ. Ψήφιζε Μητσοτάκη και ήταν συνεργάτης του Μητσοτάκη από το 2012 έως το 2015».

Η δημοσιογράφος είπε ότι όσοι ρωτήθηκαν, απάντησαν ότι δεν θυμούνται τον Στέφανο Κασσελάκη εκείνη την περίοδο.
Επιπλέον, στην εκπομπή επισημάνθηκε το γεγονός ότι τον Ιούλιο του 2023 ο νυν υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με άρθρο του στον Εθνικό Κήρυκα, ανέφερε ότι είχε μια εξαιρετική σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάτι το οποίο δεν προκύπτει τουλάχιστον, σύμφωνα με το στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού.

Αξίζει δε να αναφερθεί, ότι σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενής του Στέφανου Κασσελάκη προσέγγισε τη ΝΔ, πριν τις εκλογές, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.