Δύσκολη προπαραμονή Πρωτοχρονιάς είχε ο Joao Cancelo, Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της Σίτι, που ένα 24ωρο μετά το παιχνίδι της ομάδας του, είδε ληστές να μπαίνουν στο σπίτι του, να του επιτίθενται και να του παίρνουν τα χρυσαφικά. Ο 28χρονος ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία με τις εκδορές στο πρόσωπό του και εξέφρασε το σοκ του από τον τρόπο που του φέρθηκαν, ενώ θα μπορούσαν απλώς να πάρουν τα χρυσαφικά και να φύγουν.

«Δυστυχώς σήμερα μου επιτέθηκαν 4 δειλοί που με χτύπησαν και προσπάθησαν να χτυπήσουν και την οικογένεια μου. Αυτό συμβαίνει όταν δείχνεις αντίσταση. Πήραν όλα μου τα χρυσαφικά και άφησαν το πρόσωπό μου σε αυτή την κατάσταση. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι υπάρχουν άνθρωποι με τόση κακία μέσα τους. Το πιο σημαντικό για μένα είναι η οικογένεια μου και ευτυχώς αυτοί είναι όλοι καλά. Κι εγώ, μετά από τόσα εμπόδια που έχω ξεπεράσει στη ζωή μου, θα το περάσω κι αυτό. Σταθερά και δυνατά»  έγραψε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής στην ανάρτηση του στο Instagram.

Joao Cancelo

Με την τελευταία του φράση, ο Joao Cancelo αναφέρεται λογικά στα άσχημα βιώματα της ζωής του, με το πιο τραγικό να το έχει ζήσει στην ηλικία των 18 ετών. Τότε, ο Πορτογάλος είδε τη μητέρα του να πεθαίνει σε τροχαίο δυστύχημα, όπου ήταν συνεπιβάτης σε αυτοκίνητο που οδηγούσε άλλος.

Στα 28 του χρόνια ο Cancelo είναι πια το πιο σημαντικό γρανάζι για την ομάδα του Pep Guardiola, που μετέτρεψε έναν τίμιο αμυντικό, σε έναν υπερπαίκτη που μπορεί να παίξει άριστα το ρόλο του αμυντικού χαφ στη φετινή εκδοχή της Μάντσεστερ Σίτι και βγάζει ασίστ με τη σέσουλα, έχοντας ήδη 4 στο μισό της σεζόν, ενώ πέρσι είχε συνολικά 3.

Πηγή: bbc.com