Για μερικούς αθλητές οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ένα όνειρο. Όπως και για την Αλεξάντρα Ιανκουλέσκου που το ονειρεύεται από παιδί. Το εκπλήρωσε για πρώτη φορά στους Χειμερινούς του 2018. Εκεί τερμάτισε τελευταία, στο πατινάζ ταχύτητας, λόγω μη επαρκούς προετοιμασίας, αλλά τώρα ο στόχος της είναι να συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024. Για να εκπληρώσει αυτόν της τον στόχο άνοιξε λογαριασμό στο Onlyfans.

Αλλάζοντας άθλημα, η Ιανκουλέσκου αποφάσισε να μπει στο Onlyfans, έπειτα από προτροπή φίλου, προκειμένου να έχει ένα εισόδημα. Η ίδια λέει πως τη βοηθά να επιβιώσει.

Η αθλήτρια συμμετείχε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες του 2018, στο πατινάζ ταχύτητας. Τερμάτισε τελευταία, λόγω του γεγονότος ότι δεν είχε προετοιμαστεί επαρκώς. «Βγήκα από τον πάγο και άρχισα να κλαίω. Ήξερα ότι δεν ήταν το καλύτερο που μπορούσα να κάνω», δήλωσε στη Daily Star. Σήμερα, έχει στραφεί στην ποδηλασία με την ελπίδα να εκπροσωπήσει τον Καναδά σε αυτό το άθλημα στους Ολυμπιακούς του Παρισιού το 2024.

Διάβασε τη συνέχεια στο Provocateur.gr