Πολλές είναι οι διασημότητες που έχουν μεταφέρει τα ταλέντα τους στο OnlyFans και οι αριθμοί μπορεί να σας σοκάρουν. Η Iggy Azalea είναι η πιο κερδοφόρα διασημότητα της λίστας Α στο OnlyFans, με συνολικά κέρδη 48 εκατομμύρια δολάρια. Η Iggy Azalea είναι μια διάσημη ράπερ από την Αυστραλία και στη διάρκεια της παγκόσμιας καριέρας της που ξεκίνησε το 2013, έχει συνεργαστεί με πολλά διάσημα ονόματα της μουσικής βιομηχανάς όπως η Rita Ora στο κομμάτι «Black Widow».

Οι ειδικοί έψαξαν για να μάθουν ποια μεγάλα ονόματα κερδίζουν χρήματα στο OnlyFans. Οι παράγοντες που εξετάστηκαν είναι το πόσα κερδίζει κάθε διασημότητα, τις μηνιαίες χρεώσεις που χρεώνουν τη συχνότητα των διαδικτυακών αναζητήσεων.

Τα τοπ ονόματα στη λίστα A του OnlyFans

Η Iggy Azalea ηγείται της λίστας με τους κορυφαίους διάσημους της λίστας A στο OnlyFans, με συνολικά κέρδη 48 εκατομμύρια δολάρια. Χρεώνει μια μηνιαία συνδρομή 25 δολαρίων για την πρόσβαση στο περιεχόμενό της. Εκτός από τα έσοδά της, ο λογαριασμός της τυγχάνει μεγάλης προσοχής, με 127 χιλιάδες αναζητήσεις παγκοσμίως. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Azalea δεν στέλνει γυμνό της υλικό. Ανεβάζει φωτογραφίες από φωτογραφίσεις της και πράγματα σχετικά με τη μουσική της. Παρ’ όλα αυτά, έχει αυτά τα έσοδα, κάτι που σπάει τον κανόνα της πλατφόρμας.

Η Cardi B βρίσκεται πολύ πίσω στη δεύτερη, με 45 εκατομμύρια δολάρια σε συνολικά κέρδη. Η καλλιτέχνης hip-hop προσφέρει το περιεχόμενό της με μηνιαία συνδρομή 4,90 δολαρίων. Ο λογαριασμός Cardi B στο OnlyFans εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο περιζήτητους στην πλατφόρμα, με 28.000 αναζητήσεις παγκοσμίως. Η Cardi B δηλαδή, όχι μόνο δεν αναρτά τίποτα γυμνό ή σεξουαλικό περιεχόμενο, αλλά έχει και χαμηλή χρέωση για τη συνδρομή στο προφίλ της.

Την δεκάδα συμπληρώνουν οι Blac Chyna, Bella Thorne, Amber Rose, ο ράπερ Tyga, η Pia Mia, ο Chris Brown, ο Καναδός τραγουδιστής Austin Mahone, ο DJ Khaled και ο Fat Joe. Και το πιο σημαντικό από όλα; Όλοι οι παραπάνω δεν χρειάζεται να δείξουν καθόλου γυμνό, αντίθετα στοχεύουν στο να δημιουργήσουν «μια κοινότητα γεμάτη θετικότητα», πρόθυμη να γνωρίσει από κοντά τους πραγματικούς θαυμαστές της.

Onlyfans Iggy Azalea διάσημοι

Προκύπτει επομένως το ερώτημα εδώ αν ζούμε πια στην εποχή που το γυμνό κούρασε τόσο πολύ ώστε οι άνθρωποι πληρώνουν τελικά περισσότερο για να δουν γυναίκες με τα εσώρουχα ή με ρούχα κι όχι σε ερωτικές τους περιπτύξεις.

*Με στοιχεία από The Source.com