O επί 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στη Formula 1, Lewis Hamilton, σίγουρα δεν θέλει να περνά απαρατήρητος. Εκτός από την κατάκτηση τίτλων, προβαίνει σε διάφορες ενέργειες που τον φέρνουν συχνά στο επίκεντρο του σχολιασμού. Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι χώρισε με την 28χρονη σύντροφό του Camila Kendra, αν και γενικά δεν αναφέρεται συχνά στην προσωπική του ζωή.

Μετά από τον χωρισμό του, βρίσκεται για ακόμα μια φορά στην επικαιρότητα, καθώς είπε ότι πρόκειται να αλλάξει το όνομά του, ενσωματώνοντας το επώνυμο της μητέρας του, Larbalestier, για να την τιμήσει. O Hamilton εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί με το νέο του όνομα, στο Grand Prix του Μπαχρέιν που ξεκινάει τη σεζόν. Ακόμα δεν είναι γνωστό ποιο θα είναι ακριβώς, αλλά πιθανόν θα συμπεριλαμβάνει και το προηγούμενο επίθετό του, με το οποίο έχει καθιερωθεί στον αγωνιστικό χώρο.

«Δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί μια γυναίκα χάνει το όνομά της, όταν παντρεύεται. Θέλω πραγματικά το όνομα της μαμάς μου να συνοδεύει το όνομα Hamilton» υποστηρίζει.

Οι γονείς του Anthony Hamilton και Carmen Larbalestier είχαν χωρίσει όταν εκείνος ήταν μόνο δύο ετών. Έζησε με τη μητέρα του, Carmen, μέχρι τα 12 του πριν μετακομίσει με τον πατέρα του, Anthony, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αρχή της καριέρας του. Για να βοηθήσει τον Lewis έφτασε να κάνει 4 δουλειές παράλληλα και μέχρι το 2010 ήταν ο μάνατζερ του.

Τι θα σήμαινε, λοιπόν, ένα όγδοο πρωτάθλημα για εκείνον, εφόσον μάχεται και με το όνομα της μητέρας του; «Τα πάντα. Έχω επιστρέψει να παλέψω για το όγδοο. Είναι αδύνατον να ξέρουμε τι επιφυλάσσει το μέλλον. Το να καταφέρεις, όμως, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ πριν θα ήταν απίστευτο. Θα σήμαινε πολλά για την οικογένειά μου.

Είμαι πραγματικά περήφανος για το όνομα της οικογένειάς μου, Hamilton. Κανείς από εσάς ίσως δεν ξέρει ότι το όνομα της μαμάς μου είναι Larbalestier και πρόκειται να το βάλω στο όνομά μου».

Στο πρώτο Grand Prix της σεζόν, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, ο Hamilton επιδιώκει να διεκδικήσει ξανά το παγκόσμιο πρωτάθλημα, που τον Δεκέμβριο έχασε με δραματικό τρόπο από τον Max Verstappen στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Naomi Osaka: To λεκτικό bullying κατά τη διάρκεια αγώνα που την έκανε να αποκλειστεί

Roman Abramovich: Στο χείλος της καταστροφής η Τσέλσι – Θα αναγκαστεί να την παραχωρήσει δωρεάν

Luka Modric vs Lionel Messi: Ο ένας «τρεχαντήρι» στα 37, ο άλλος περιπατητής από τα 31 του