Η Apple απέκτησε τα δικαιώματα για μια ταινία αφιερωμένη στην Formula 1, όπου θα πρωταγωνιστήσει ο Brad Pitt. Μάλιστα, ο Joseph Kosinski, που σκηνοθέτησε το «Top Gun: Maverick», θα αναλάβει την σκηνοθεσία. Καταλαβαίνουμε ότι θα είναι μια ταινία γεμάτη δράση, καθώς στην παραγωγή της συμμετέχει κι ο «πιλότος» της Mercedes στη F1, Lewis Hamilton.

Ήδη πολλοί μιλούν για μια ταινία που θα μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα στο Top Gun με τον Brad Pitt να «ανταγωνίζεται» τον Tom Cruise. Φέρεται να υποδύεται έναν πρώην οδηγό της F1 που βγήκε από τη σύνταξη για να προπονήσει έναν πρωτάρη. Οι εικασίες λένε ότι θα μπορούσε να ακολουθά την ιστορία του επτά φορές πρωταθλητή Micahel Schumacher στη F1, που δασκάλευσε τον νεότερο Nico Rosberg.

Η επιτυχία της σειράς ντοκιμαντέρ Formula 1 του Netflix, «F1: Drive to Survive» έχει αυξήσει το ενδιαφέρον για το διεθνές πρωτάθλημα αγώνων. Το Hollywood δεν θα μπορούσε να μείνει «εκτός» αυτής της φρενίτιδας και καλείται να ικανοποιήσει το κοινό του. Για αυτό και ετοιμάζει μια υπερπαραγωγή με προϋπολογισμό 140 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τα στούντιο έχουν φέρει πολλούς που συμμετείχαν στο πρόσφατο sequel του Top Gun , όπως ο συγγραφέας Ehren Kruger, ο παραγωγός Jerry Bruckheim και ο Chad Omen. Ο Hamilton εκτός από συμπεραγωγός, θα βοηθήσει στη σκηνοθεσία, στο σενάριο και στα γυρίσματα.

Mάλιστα, ο Hamilton έχει εμφανιστεί σε ταινίες συμπεριλαμβανομένων των Cars 2 και 3, καθώς και του Zoolander 2. Είχε επίσης ρόλους σε βιντεοπαιχνίδια. Ο οδηγός της Mercedes έχει δείξει ενδιαφέρον για συναθλητές που έχουν αναπτύξει ταινίες, συμπεριλαμβανομένου αυτής του Tom Brady, «80 for Brady».

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

«Καιγόταν» να παίξει τον Elvis Presley ο Harry Styles αλλά έφαγε άκυρο γιατί είναι πολύ…rockstar

Joker: Έρχεται το sequel και μαζί και ο Joaquin Phoenix – Τι μπορεί να σημαίνει ο τίτλος του σεναρίου «Τρέλα για Δύο»

Μήνυση για πνευματικά δικαιώματα στο Top Gun: Maverick – «Δεν δώσαμε την άδεια μας για να γυριστεί το sequel»