O Lewis Hamilton μιλά για ακόμα μια φορά για την «εσωτερική μάχη» που δίνει και για την ψυχολογική του κατάσταση. Ο σταρ της Mercedes, έστειλε ένα μήνυμα στους ακόλουθούς στους 27,4 εκατομμύρια ακόλουθούς του στο Instagram, τονίζοντας πόσο σημαντική είναι η ψυχική υγεία. Ολοένα και περισσότεροι αθλητές «ανοίγονται» για αυτό το θέμα, υπενθυμίζοντάς μας ότι δεν είναι άτρωτοι.

Ο 37χρονος Hamilton έχει μιλήσει και στο παρελθόν για θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε, αναφερόμενος στη «μάχη» με τους προσωπικούς του δαίμονες. Η ανάρτηση αυτή πυροδοτεί τις φήμες ότι σκέφτεται να αποσυρθεί.

«Είναι ήδη μία πολύ δύσκολη χρονιά, με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Κάποιες μέρες είναι δύσκολο να παραμείνω θετικός. Έχω παλέψει ψυχικά και συναισθηματικά για πολύ καιρό και συνεχίσω, είναι μια διαρκής προσπάθεια, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε, έχουμε τόσα πολλά να κάνουμε και να πετύχουμε.

Σας γράφω για να σας ενημερώσω ότι είναι εντάξει να νιώθετε όπως νιώθετε, απλώς να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι και θα το ξεπεράσουμε! Ένας φίλος μου θύμισε σήμερα ότι είσαι τόσο δυνατός και μπορείς να κάνεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Μπορούμε να κάνουμε ό,τι βάλουμε στο μυαλό μας. Ας θυμόμαστε να ζήσουμε με ευγνωμοσύνη ακόμη μια μέρα που θα ανατείλει. Σας στέλνω αγάπη και φως», επισήμανε στην ανάρτησή του ο Lewis Hamilton.

Σύμφωνα με τη Mirror , μπήκε αυτή τη σεζόν νιώθοντας απογοητευμένος από τη F1. Εξακολουθεί να βράζει με την απόφαση που τον οδήγησε να χάσει άλλον έναν τίτλο, και είναι επίσης κατηγορηματικά ενάντια στις τοποθεσίες του Grand Prix. Για πρώτη φορά από το 2017, αποκλείστηκε από την πρόκριση στο Q1.

Ωστόσο, θα συνεχίσει να προσπαθεί και να έχει θετικό αντίκτυπο, όπως γράφει. Είναι, όμως, άνθρωπος πάνω από όλα και μπορεί να λυγίσει. Πολλοί θεωρούν ότι το τέλος στην καριέρα του είναι πολύ κοντά.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Lionel Messi: «Παίζει μπάλα» στην αγορά των κρυπτονομισμάτων – Υπογράφει συμφωνία 18 εκατομμυρίων ευρώ

Τσιτσιπάς: Αθλήτριες τον «κατακεραυνώνουν» μετά τις δηλώσεις του για το γυναικείο τένις – «Είναι αστείος»

Ashleigh Barty: Παγκόσμιο σοκ με τη Νο1 τενίστρια – Αποσύρεται σε ηλικία 25 ετών