Ο πιο αντισυμβατικός πρωταθλητής της Formula 1, o Lewis Hamilton, αποκαλύπτεται σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Vanity Fair. Μιλάει για το πως είναι να είσαι ο πρώτος μαύρος πρωταθλητής F1 στην ιστορία, πως είναι να βγάζεις λάθος όλους όσους από παιδί σου έλεγαν ότι δεν θα καταφέρεις τίποτα και πόσο απολαμβάνει που έφτασε ακόμη παραπέρα και από όσο φανταζόταν. Αφιερώνει τον τελευταίο του τίτλο σε όσους άκουγαν όλη τους την ζωή ότι δεν θα κάνουν τίποτα και δίνει το παράδειγμα στα νέα παιδιά.

Ακόμη, μιλάει για το πόσο ακατάδεκτος ένιωσε όταν έγινε επαγγελματίας οδηγός Formula 1. Αφενός λόγω του χρώματός του, αφετέρου λόγω της αντισυμβατικής -για το συγκεκριμένο άθλημα- εμφάνισής του. Του είχαν πει «δεν είναι έτσι ένας οδηγός F1. Δεν γίνεται να έχεις τατουάζ. Δεν γίνεται να έχεις τόσο έντονο χαρακτήρα. Δεν γίνεται να φοράς σκουλαρίκια». Ούτε όταν άρχισε να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά από το άλλο δεν πήραν πίσω όσα είπαν. Δεν τον έκαναν ποτέ να νιώσει ευπρόσδεκτος στο άθλημα. Μέχρι και σήμερα του απαγορεύουν να φοράει τα κοσμήματά του. Του απαγορεύουν να είναι ο εαυτός του.

Τίποτα δεν τον έριξε. Συνέχισε να είναι ο εαυτός του, να κάνει αυτό που αισθάνεται και του έχει βγει μόνο σε καλό. Ακόμη και για τα κοσμήματά του, επιμένει. «Αισθάνομαι ότι ο κανονισμός ότι απαγορεύονται στους οδηγούς τα κοσμήματα δεν καταργείται ώστε να με περιορίσουν. Είμαι ο μόνος που φοράει σκουλαρίκια. Βγάζω αυτά που έχω στα αυτιά αλλά θα πολεμήσω μέχρι τέλους για να κρατήσω τον κρίκο στην μύτη» αναφέρει.

Ποιος θα ξεχάσει, εξάλλου, την εμφάνισή του σε συνέντευξη τύπου όπου εμφανίστηκε με τρία ρολόγια, αλυσίδες, σκουλαρίκια και βραχιόλια, ώστε να διαμαρτυρηθεί για τον κανονισμό αυτό;

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Γιατί η Penelope Cruz είναι σπουδαιότερη ηθοποιός κι από την Meryl Streep | intronews.gr

Jacob Elordi, ο νέος καρδιοκατακτητής του Hollywood | intronews.gr

Lily-Rose Depp: Το it-girl του Χόλιγουντ με τους διάσημους γονείς και ένα λαμπρό μέλλον να την περιμένει | intronews.gr