Ήθος δίδαξαν οι φίλοι της Λίβερπουλ στο “Άνφιλντ” την ώρα της αναμέτρησης με τη Μπόρνμουθ, υψώνοντας πανό για εργάτη και οπαδό των “ζαχαρωτών” που πρόσφατα έχασε τη ζωή του.

Παρά τη μεγάλη τους αντιπαλότητα για τα “bragging rights” στο Μέρσεϊσάιντ, Λίβερπουλ και Έβερτον κάνουν πέρα τις όποιες διαφορές τους, όταν τα πράγματα σοβαρεύουν, αφού η ανθρωπιά υπερτερεί.

Αυτό συνέβη και το Σάββατο (19/8) στην έδρα της Λίβερπουλ, όπου οι φίλοι της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ έδειξαν αλληλεγγύη προς τους “μπλε” της πόλης και την οικογένεια που έχασε ένα δικό της παιδί.

Ο λόγος για τον Μάικλ Τζόουνς, ένας 26χρονος οπαδός της Έβερτον ο οποίος έφυγε από τη ζωή αυτή τη βδομάδα, δουλεύοντας στο εργοτάξιο όπου χτίζεται το νέο στάδιο των “ζαχαρωτών”, στο Bramley Moore Dock.

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ δεν παραμέλησαν να τραγουδήσουν το “You’ll Never Walk Alone”, όταν μία μπλε σημαία με το έμβλημα της Έβερτον εμφανίστηκε στην εξέδρα.

Νωρίτερα το Σάββατο (19/8), ο προπονητής των “ρεντς”, Γιούργκεν Κλοπ και άλλα μέλη της ομάδας του, έδειξαν κι εκείνοι με τη σειρά τους ομοψυχία και αλληλεγγύη για το δυστυχές συμβάν, προσφέροντας λουλούδια και τιμώντας τη μνήμη του νεαρού εργάτη.