Από την πρώτη στιγμή που η Λίβερπουλ έντυσε στα κόκκινα τον Ντομινίκ Σομποσλάι, κύματα ενθουσιασμού καταγράφηκαν στις τάξεις των φαν της. Για έναν παίκτη με vibes Στίβεν Τζέραρντ, ικανό να μην λυγίσει από το βάρος που εξ ορισμού εμπεριέχει μια σύγκριση με ένα ιερό τέρας του συλλόγου.

Με γκολ όπως αυτό που έβαλε κόντρα στη Λέστερ, για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός δείχνει ακριβώς πόσο μεγάλο είναι το potential του και πως μπορεί να γράψει ιστορία στο «Άνφιλντ» αν συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο. Έχει ήδη κερδίσει τους φαν της Λίβερπουλ, εντυπωσιαζοντας με το ταλέντο του, την τεχνική του, την εξυπνάδα και την εργατικότητά του.

Ήταν μια γκολάρα με τα όλα της, το 2ο του Σομποσλάι όσο καιρό βρίσκεται στους Reds. Μια απίθανη οβίδα που χειροκροτείς αυθόρμητα και με πάθος με το που τη βλέπεις. Μπήκε στο 70’ και έδωσε το προβάδισμα στη Λίβερπουλ, που λίγο πριν το 90’ πέτυχε και 3ο γκολ φτάνοντας στο τελικό 3-1 επί της Λέστερ, συνώνυμο πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το επίσης ωραίο είναι πως το τέρμα που διαμόρφωσε το τελικό σκορ, από τακουνάκι του Ντιόγκο Ζότα, ήταν κι αυτό epic. Αλλά το ‘φαγε η σύγκριση…

Απολαύστε την γκολάρα του Ντομινίκ Σομποσλάι:

Δείτε και το 3ο γκολ, επίσης υπέροχο, του Ζότα:

Photo Credits: Twitter Liverpool FC