Ερωτήματα έχουν δημιουργηθεί γύρω από το περίεργο ρόφημα που ήπιε ο Novak Djokovic, κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Στέφανο Τσιτσιπά, στον ημιτελικό του Paris Masters. Ο φυσιοθεραπευτής του, Ulises Badio, το έφτιαξε στις κερκίδες και στη συνέχεια το έδωσε σε ένα ball girl για να το δώσει στον Σέρβο τενίστα.

Το περίεργο δεν είναι μόνο το τι είδους ρόφημα ήταν αυτό που ήπιε ο Djokovic, αλλά το γεγονός ότι ένα μέλος της ομάδας του Σέρβου, ειδοποιεί έναν άλλο που καθόταν δίπλα στο φυσιοθεραπευτή να σκύψει μπροστά και να κρύψει την εικόνα από την κάμερα, ώστε να μην μπορεί να δει κανείς τα συσταστικά για το ρόφημα. Αυτό ήταν που πυροδότησε τα ερωτήματα και εξού και το βίντεο που το δείχνει, έχει πάρει πάνω από 15 εκατ. προβολές.

«Μπορεί κάποιος που γνωρίζει τένις να εξηγήσει τι συμβαίνει εδώ και γιατί γίνεται με αυτόν τον τρόπο; Φαίνεται απίστευτα ύποπτο», έγραψε ο δημοσιογράφος Damian Reilly στο Twitter.

Διαβάστε ακόμη: Ίσως και να «πέταξε» το πουλάκι για το Twitter: Ο Elon Musk προειδοποίησε το προσωπικό για χρεοκοπία

H απάντηση της συζύγου του Novak Djokovic

Θέση στα όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες πήρε η Jelena, η έγραψε πως: «Δεν βλέπω τίποτα ύποπτο. Στην πραγματικότητα, βλέπω ανθρώπους που προσπαθούν να διαφυλάξουν την ιδιωτικότητά τους όσον αφορά τις δουλειές τους σε έναν κόσμο όπου όλοι αισθάνονται ότι έχουν κάθε δικαίωμα να σε σημαδεύουν με μια κάμερα όποτε θέλουν. Προφανώς, το να θέλεις/προσπαθείς να διαφυλάξεις την ιδιωτικότητά σου, σε κάνει ύποπτο στις μέρες μας».

Ένας χρήστης που της απάντησε λέγοντας πως ο Novak πρέπει να προσλάβει ένα πρακτορείο δημοσίων σχέσεων για να αποφύγει τέτοιου είδους αντιδράσεις, η Jelena δεν το πήρε και τόσο θερμά και έγραψε:

«Θα μιλήσει όταν είναι έτοιμος να μιλήσει. Όλη αυτή η ανοησία να αναγκάζουμε ανθρώπους να μιλήσουν για κάτι που δεν είναι έτοιμοι επειδή οι άλλοι είναι ανυπόμονοι, είναι παράλογη. Καλύτερα να μην μιλάτε. Προσέξτε περισσότερο τον εαυτό σας. Δεν είναι όλα όσα βλέπετε αμφιλεγόμενα. Θα μπορούσε να είναι κάτι ιδιωτικό. Επιτρέπεται αυτό;».

Στο μεταξύ, συζήτηση γίνεται για εκείνη τη στιγμή που ο Djokovic μετά τη νίκη του στο Wimbledon, εθεάθη να εισπνέει από ένα μπουκάλι. Όταν ρωτήθηκε γι’ αυτό στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο πρωταθλητής του τένις γέλασε και είπε ότι ήταν ένα «μαγικό φίλτρο».

«Θα κυκλοφορήσει ως ένα από τα προϊόντα συμπληρωμάτων, ας πούμε, που ετοιμάζω αυτή την περίοδο σχετικά με ροφήματα και κάποια άλλα πράγματα» είπε, προσθέτοντας: «Θα το δοκιμάσετε και θα μου πείτε πώς το νιώθετε. Μπορεί και να κερδίσετε το Wimbledon».