Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ αμφέβαλε για το αν θα γίνει σύντομα ο αγώνας σε κλουβί με τον Έλον Μασκ αποκαλύπτοντας ότι έχει προτείνει ως πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής την 26η Αυγούστου, χωρίς να λάβει απάντηση.

Συγκεκριμένα, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ σε ανάρτηση που έκανε στην εφαρμογή Threads δήλωσε «έτοιμος» για έναν αγώνα αλλά, όπως τόνισε, δεν έχει λάβει ακόμα επιβεβαίωση από τον Ίλον Μασκ.

«Είμαι έτοιμος. Πρότεινα την 26η Αυγούστου όταν με προκάλεσε για πρώτη φορά, αλλά δεν έχει επιβεβαιώσει. Δεν νομίζω ότι θα γίνει», έγραψε ο δισεκατομμυριούχος.

Στο μεταξύ, ο Μασκ σε σημερινή ανάρτησή του έγραψε ότι «μπορεί να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση προτού γίνει ο αγώνας» λόγω προβλημάτων στον αυχένα και στο πάνω μέρος της πλάτης του. Ως εκ τούτου, η ακριβής ημερομηνία «είναι στον αέρα».

Ωστόσο, εχθές, ο Ίλον Μασκ έγραψε στο X ότι ο αγώνας μεταξύ των δύο θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση στην πλατφόρμα. Σύμφωνα με τον Ίλον Μασκ, όλα τα έσοδα από την προβολή του live stream θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς υπέρ των βετεράνων.

Σε άλλη ανάρτηση, ο δισεκατομμυριούχος και ιδιοκτήτης του X έγραψε πως σηκώνει βάρη «όλη τη μέρα» για να προετοιμαστεί για τον αγώνα. Όπως τονίζει «δεν έχω χρόνο να γυμναστώ, οπότε τα φέρνω στη δουλειά».