Είναι κομμάτι περίεργο σε πρώτη ανάγνωση, αλλά μια από τις πιο εμβληματικές ever φωτογραφίες που έχουν βγει ποτέ με πρωταγωνιστές τους Ζεράρ Πικέ και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ουδεμία σχέση έχει με την μπάλα.

Ήταν το 2010, ήταν στις εγκαταστάσεις της Μπαρτσελόνα, στο πάρκινγκ έξω από το προπονητικό. Οι δυο τους, δίπλα δίπλα, σε ένα τρυφερό ενσταντανέ στα όρια του… ερωτικού. Είχαν ειπωθεί πολλά τότε, αλήθεια είναι πως η φάση, η εποχή επίσης που ήταν λιγότερο politically correct, το σήκωνε!

Πικέ – Ιμπραΐμοβιτς: Η ώρα των εξηγήσεων!

Μετά από 13 χρόνια, ο Πικέ αποφάσισε να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις για τα τι και πώς εκείνης της περίφημης φωτό, για το πλαίσιο αν προτιμάτε. Είχε πει άλλοτε ότι επρόκειτο για παρεξήγηση και ότι είχε πλησιάσει τον Σουηδό για να τον συγχαρεί μετά την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του, ο φακός όμως «ξεγέλασε».

«Σε εκείνη τη φωτογραφία βρισκόμαστε στο πάρκινγκ του συλλόγου. Εκεί είναι το αυτοκίνητό μου και τα ΜΜΕ. Θα μπορούσα να φιληθώ με τον Ζλάταν, αλλά όχι στο πάρκινγκ του συλλόγου. Η φωτογραφία είναι εντελώς εκτός… πλαισίου», είπε ο Καταλανός αυτή τη φορά, με αρκετή δόση χιούμορ – δεν γέλασε σίγουρα η Σακίρα, αλλά για άλλο λόγο….

Το καλύτερο από όλα, είπε επίσης ο Πικέ, ήταν η αντίδραση του «Ίμπρα» όταν τότε είχε ερωτηθεί για το (επίμαχο) θέμα από δημοσιογράφο. Τι του απάντησε; «Εσύ και η αδελφή σου ελάτε σπίτι τώρα και θα αποδείξω ότι δεν είμαι γκέι!». Είπαμε, η εποχή ήταν λιγότερο politically correct…

Photo credits: Shutterstock, Twitter