Το σήριαλ του χωρισμού της Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ, έχει νέα επεισόδια. Έχουν γραφτεί πια τόσα δημοσιεύματα, που πλέον δεν ξέρεις τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Αυτό όμως που είναι σίγουρο, είναι ότι η Κολομβιανή τραγουδίστρια και ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα είχαν ναι μεν δύο παιδιά, αλλά είχαν επιλέξει να μην παντρευτούν.

Πάνω σε αυτό πάτησε το περιβάλλον του Πικέ, όπου μεταξύ άλλων είπαν πως δεν μπορεί η Σακίρα να τον κατηγορεί για απιστία, μιας και είχαν επιλέξει από κοινού να έχουν ελεύθερη σχέση

Όπως υποστηρίζει ο Χοσέ Αντόνιο Αβιλές, με πηγές συγγενείς του Πικέ, «υπάρχει μια συμφωνία σύμφωνα με την οποία ‘εσύ κάνεις ό,τι θέλεις κι εγώ κάνω ό,τι θέλω’, αλλά απέναντι στα μέσα ενημέρωσης εξακολουθούμε να είμαστε ζευγάρι».

Έκπληκτοι οι συγγενείς του Πικέ για τον ντόρο περί απιστίας από την Σακίρα

Μάλιστα, το γεγονός αυτό προκάλεσε και την έκπληξη των συγγενών του Πικέ, όταν η Σακίρα μίλησε για απιστία και στη συνέχεια κυκλοφόρησε και τραγούδι με μπηχτές τόσο σε εκείνον όσο και στην Κλάρα Κία. 

Πάντως τα παραπάνω τα επιβεβαίωσε και η δημοσιογράφος Πιλάρ Βιντάλ: «Ο Πικέ δε θέλει να υπάρχουν εικασίες πως ο λόγος του χωρισμού ήταν η απιστία. Ξαφνιάστηκε από τη δήλωση της Σακίρα».