Σε αποκαλύψεις προχώρησε η Σακίρα, ένα χρόνο πλέον μετά τον χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ. Όλο αυτό το διάστημα γράφτηκαν πάρα πολλά περί απιστίας του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, ο οποίος αμέσως μετά την ανακοίνωση του χωρισμού επισημοποίησε τη σχέση του με την Κλάρα Κία.

Η Σακίρα ούσα πληγωμένη, κυκλοφόρησε τραγούδι-σπόντα για τον Πικέ, ωστόσο τώρα μιλώντας στο ισπανικό People έκανε μια ακόμη αποκάλυψη. 

Όπως είπε η Κολομβιανή τραγουδίστρια, ο Πικέ την απατούσε ακόμα και την περίοδο που ο πατέρας της βρισκόταν στην εντατική και έδινε μάχη για τη ζωή του μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε.

«Ο πατέρας μου ήρθε στη Βαρκελώνη για να με παρηγορήσει, αφού ήμουν λυπημένη εξαιτίας του χωρισμού. Όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα. Το σπίτι μου κατέρρεε. Μάθαινα από τον Τύπο ότι με είχε απατήσει, ενώ ο πατέρας μου βρισκόταν στην εντατική.

Ο άνθρωπος που αγάπησα περισσότερο στη ζωή μου, ο πατέρας μου, με εγκατέλειπε όταν τον χρειαζόμουν περισσότερο από ποτέ. Δεν μπορούσα να του μιλήσω και δεν μπορούσε να με συμβουλέψει εκείνη την περίοδο», είπε η Σακίρα.

Επιπλέον, η Σακίρα αναφέρθηκε και στην ανάρρωση του πατέρας της, λέοντας πως «ήταν πολύ δύσκολη και αργή. Είναι ένας υπέροχος και αξιαγάπητος άνθρωπος που μας εκπλήσσει όλους με τη δύναμή του. Έχει ξεπεράσει τον COVID μία φορά, δύο ατυχήματα, μια πνευμονία και πέντε χειρουργικές επεμβάσεις, όλα αυτά σε ηλικία 91 ετών, σε λιγότερο από έξι μήνες. Ο μπαμπάς μου είναι το μεγαλύτερο παράδειγμα ανθεκτικότητας και η μητέρα μου ήταν δίπλα του κάθε νύχτα

Η αγάπη των γονιών μου ήταν παράδειγμα για μένα αλλά εγώ δεν ευτύχησα να ζήσω μια παρόμοια σχέση. Ελπίζω όμως οι γονείς μου να είναι πρότυπα για τα παιδιά μου. Η αγάπη, η υπομονή, η απόλυτη αφοσίωση και το κέφι για ζωή».