Συνεχίζει να απορρίπτει η Σακίρα το φλερτ του Τομ Κρουζ ύστερα από την συνάντησή τους στο Grand Prix της F1 στο Μαϊάμι. Όλα ξεκίνησαν όταν ο φωτογραφικός φακός τους έπιασε μαζί, εικάζοντας ότι είχαν βγει ραντεβού μετά από ισχυρισμούς που ο Τομ είχε γοητευτεί από τη Σακίρα.

Το αστέρι του Top Gun, 60, φαίνεται ότι φλερτάρει με την Κολομβιανή τραγουδίστρια μετά την στη συνάντησή τους στον αγώνα. Σύμφωνα με το ισπανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Marca, ο σταρ του Χόλιγουντ ήταν «απολύτως μαγεμένος» και είπε στους φίλους ότι ένιωθε μια έλξη μαζί της. Ωστόσο απ’ ότι φαίνεται δεν προχώρησε το ειδύλλιο μεταξύ τους, με τον Τομ Κρουζ να «τρώει» το ένα άκυρο μετά το άλλο.

Τομ Κρουζ

Το δώρο που έστειλε ο Τομ Κρουζ στην Σακίρα

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Heat, ο ηθοποιός έστειλε λουλούδια στην Σακίρα μετά την έξοδο, με την ίδια να ξεκαθαρίζει ότι επικεντρώνεται στα παιδιά της ύστερα από τον χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ. Μεταξύ άλλων του είπε «να σταμτατήσει να την φλερτάρει». Η πηγή πρόσθεσε: «Δεν θέλει να τον ντροπιάσει ή να τον στεναχωρήσει, αλλά δεν υπάρχει έλξη ή ρομαντισμός από την πλευρά της – ήταν απλώς φιλική. Είναι κολακευμένη αλλά δεν ενδιαφέρεται».

Σύμφωνα με το Us Weekly, η τραγουδίστρια του Hips Don’t Lie βρήκε τις φήμες «ξεκαρδιστικές» και παρά το γεγονός ότι πέρασε «διασκεδαστικά» με τον Tομ όταν συναντήθηκαν στη Formula 1, δεν έχει σχέδια να προχωρήσει τα πράγματα παρακάτω.