Ο Βασίλης Σπανούλης συναντήθηκε με τον Σάσα Βεζένκοφ σε νυχτερινό κέντρο και όταν πήρε το μικρόφωνο του φώναξε, «Σάσα αλάνι, μείνε στο λιμάνι».

Ο Βεζένκοφ βρέθηκε στο συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης με αφορμή τα γενέθλια του Sports Director της ΚΑΕ, Χρήστου Μπαφέ, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης για τα γενέθλια της συζύγου του, Ολυμπίας Χοψονίδου.

Βρήκαν την ευκαιρία, όχι απλά να τα πουν, αλλά και να τραγουδήσουν μαζί.

Ο νυν προπονητής του Περιστερίου και πρώην αρχηγός των «ερυθρόλευκων», φώναξε στον φόργουορντ του Ολυμπιακού, Σάσα Βεζένκοφ, το σύνθημα που λένε οι φίλαθλοι της ομάδας του, «Σάσα αλάνι, μείνε στο λιμάνι» για να γνωρίσουν μαζί την αποθέωση.

Λαρεντζάκης σε Βεζένκοβ: «Σάσα μείνε στον Ολυμπιακό και γράψ’ το Σακραμέντο…»! 

Μετά τον Βασίλη Σπανούλη, ήταν η σειρά του Γιαννούλη Λαρεντζάκη να πάρει το μικρόφωνο και να ζητήσει από τον Σάσα Βεζένκοβ να μείνει στον Ολυμπιακό!

Χρησιμοποίησε, μάλιστα το σύνθημα του κόσμου του Ολυμπιακού στην υποδοχή της ομάδας, μετά τον τέταρτο τελικό στο ΟΑΚΑ.

Ο Λαρεντζάκης, λοιπόν άρχισε να τραγουδάει και εκείνος στο νυχτερινό κέντρο: «Σάσα μείνε στον Ολυμπιακό και γράψ’ το Σακραμέντο στ’ α…α σου τα δυο».

Απόψε είναι η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΣΕΦ ενώ έχουν απομείνει 150 εισιτήρια για το sold out και το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό είναι το τι θα γίνει τελικά με τον Σάσα Βεζένκοβ.

Αν, δηλαδή ο Βούλγαρος φόργουορντ θα παραμείνει στους Πειραιώτες ή αν θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για να μετρήσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ με τους Κινγκς.