Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η αναφορά του «Forbes» στον μπασκετικό Ολυμπιακό λίγο πριν από το Game 3 με τη Φενέρμπαχτσε (το σκορ είναι 1-1 και το τρίτο ματς διεξάγεται αύριο το βράδυ στις 20:45) με τους Πειραιώτες να πραγματοποιούν μια ονειρική κανονική διάρκεια στη Euroleague, η οποία τους έφερε στην κορυφή της κατάταξης (πρώτη ελληνική ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης που καταφέρνει κάτι τέτοιο).

«Ο Βεζένκοβ είναι το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη αυτής της σεζόν, καθώς κανένας άλλος στην διοργάνωση δεν απαιτεί τόσο μεγάλο αμυντικό σχεδιασμό παιχνιδιού των αντίπαλων ομάδων.

Η στρατηγική του Ολυμπιακού γύρω από τον Βεζένκοβ με το υπόλοιπο ρόστερ του, τον οδήγησε να ανεβαίνει στην κορυφή κάθε διοργάνωσης που έχει συμμετάσχει», αναφέρει χαρακτηριστικά το «Forbes».

Μεταξύ άλλων, ο αρθρογράφος παραθέτει τα στατιστικά του Σάσα Βενζέκοφ (17.7π., 7ριμπ., 1.9ασ., ανά 28.8 λεπτά συμμετοχής), αναλύει το ρόστερ της ομάδας και αφού εξηγεί ότι ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει τους εγχώριους τίτλους που έχει διεκδικήσει, στέκεται και στο γεγονός ότι ανανέωσε πρόσφατα τους ΜακΚίσικ και Γουόκαπ.

Κλείνοντας, το διάσημο περιοδικό χαρακτηρίζει τους «ερυθρόλευκους» ως την καλύτερη ομάδα μπάσκετ εκτός ΝΒΑ.