Ήταν να μην σπάσει το φράγμα για τον Ράσελ Μπραντ. Από τότε, το ποτάμι τρέχει ανεξέλεγκτο και φέρνει μπροστά όλη τη βρώμα που είχε συγκεντρωθεί όσο το φράγμα ήταν καλά χτισμένο. Μετά τις 4 γυναίκες που έκαναν μαζί καταγγελία εις βάρος του Βρετανού κωμικού για σεξουαλική κακοποίηση, δόθηκε το θάρρος σε αρκετές γυναίκες για να προχωρήσουν και αυτές με τη σειρά τους.

Η αστυνομία του Λονδίνου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι έχει δεχτεί έναν μεγάλο αριθμό τηλεφωνημάτων από γυναίκες που καταγγέλουν από απρεπή ως και κακοποιητική συμπεριφορά από τον Ράσελ Μπραντ.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι καταγγελίες προέρχονται από διάφορες περιοχές της χώρας, όχι μόνο από το Λονδίνο και έρχονται να επιβεβαιώσουν την έρευνα που έκαναν μαζί οι Sunday Times, οι The Times και η εκπομπή Dispatches του Channel 4, όπου μίλησαν πρώτα οι 4 γυναίκες που καταγγέλουν για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό.

Ράσελ Μπραντ νέες κατηγορίες για βιασμό

Ο αστυνόμος Άντι Φέρφι από το Ειδικό Κέντρο Εγκληματικής Μονάδας της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου, ανέφερε σε δήλωσή του ότι «συνεχίζουν να ωθούμε όποιον πιστεύει ότι έχει υπάρξει θύμα σεξουαλικής βίας, ανεξάρτητα του πόσο παλιά έγινε, να επικοινωνήσει μαζί μας. Κατανοούμε πως μπορεί να είναι ένα δύσκολο βήμα, αλλά θέλω να επιβεβαιώσω πως έχουμε μια ομάδα ειδικών αστυνόμων που μπορούν να συμβουλεύσουν και να στηρίξουν».

Ο Ράσελ Μπραντ έχει αρνηθεί τις κατηγορίες από την πρώτη στιγμή, αλλά όταν πρώην σύντροφοι, με δυνατότερη φωνή, όπως η Κέιτι Πέρι και η Ντάνι Μινόγκ, μιλούν για σένα με πολύ άσχημα λόγια, τότε μάλλον ο καπνός συνοδεύεται από φωτιά.