Δεν πρόλαβε να ανακοινωθεί ο χωρισμός της Dua Lipa με τον Ρομέν Γαβράς και οι επίδοξοι μνηστήρες της σύγχρονης Πηνελόπης βγήκαν από το καβούκι τους, χωρίς ωστόσο ανάμεσα σε αυτούς να βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που έχει ένα εκπεφρασμένο ενδιαφέρον από καιρό στα dms της ποπστάρ.

Παρόλα αυτά, το ενδιαφέρον δεν μειώνεται, αλλά ο Κωνσταντίνος Βασάλος φαίνεται πως έχει έναν ανταγωνιστή από τα ελληνικά εδάφη και μάλιστα παντρεμένο άνθρωπο.

Ο λόγος για τον Κωστή Μαραβέγια, ο οποίος πήγε και σχολίασε κάτω από την τελευταία ανάρτηση της Dua Lipa, από την παρουσία της στο Academy Museum Gala, ορμώμενος από τη γνωστοποίηση του χωρισμού της από τον Ρομέν Γαβράς, το εξής:

«Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές στην Ελλάδα».

Dua Lipa Μαραβέγιας σχόλιο

Κάποιος θα σκεφτεί ότι ο Μαραβέγιας είναι παντρεμένο παιδί με την Τόνια Σωτηροπούλου, αλλά ως ζευγάρι μας το βγάζουν πάρα πολλοί ότι έχουν κάνει αυτή τη λίστα με διάσημους που επιτρέπεται να κοιμηθούν μαζί.

Και η Dua Lipa φαίνεται πως βρίσκεται στη λίστα του Μαραβέγια. Κι είμαστε εξίσου βέβαιοι πως ο Κωστής έχει πλαστικοποιήσει κιόλας τη λίστα του όπως ο Ρος Γκέλερ στα Φιλαράκια γιατί είναι αυτός ο τύπος.

Η τελική κρίση πέφτει στη Dua Lipa: Κωνσταντίνος ή Κωστής; Αν κρίνουμε από τα προηγούμενα γούστα της, ο Μαραβέγιας προπορεύεται!