Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος διατηρούν καλές επαφές, μετά τον χωρισμό τους που μετράει περίπου έναν χρόνο.

Μάλιστα, η Βαλαβάνη, που επέστρεψε και στην τηλεόραση στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», δήλωσε πως δέχτηκε μήνυμα από τον Βασάλο για καλή επιτυχία, γεγονός που δείχνει έναν αμοιβαίο σεβασμό.

Στην εκπομπή, λοιπόν, έπαιξε το θέμα με τις αποκαλύψεις του Κωνσταντίνου Βασάλου, στο sex podcast της Δάφνης Καραβοκύρη, σχετικά με τις ερωτικές εμπειρίες του. Η Βαλαβάνη για το σωστό το ρεπορτάζ, πήρε τηλέφωνο τον Βασάλο στον αέρα της εκπομπής.

«Είσαι στον αέρα πρόσεχε τι θα πεις! Έχουμε να σου κάνουμε ερωτήσεις για τις δηλώσεις σου» ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με τον Βασάλο να απαντά με χιούμορ:«Σιδερώνω τη σημαία της Σουηδίας».

«Είμαστε σουηδικό πρώην ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο» είπε με τη σειρά της η παρουσιάστρια. Όσον αφορά τις δηλώσεις του στο podcast, ο ίδιος ανέφερε στην Βαλαβάνη πως: «Τα ξέρεις, τα έχουμε πει όταν ήμασταν μαζί», με την ίδια να απαντά: «Εγώ δεν ξέρω για ανάκλιντρο».

Στη συνέχεια, ο Βασάλος ευχήθηκε στην Βαλαβάνη και σε όλη την ομάδα: «Καλή επιτυχία, καλή αρχή να έχετε, όλα τα καλά, αφού δεν είστε απέναντι από την αγαπημένη μου τη Σίσσυ. Δεν έχετε κάποια φίλη μου να συναγωνίζεστε, οπότε εύχομαι να είστε πάντα πρώτοι, όλα τα καλά».