Τον περασμένο Μάρτιο, Dua Lipa και Romain Gavras έκαναν γνωστή τη σχέση τους, η οποία σύμφωνα με τις τότες φήμες, μετρούσε ήδη κάμποσους μήνες. Το ζευγάρι αφού πέρασε τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελλάδα, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.

Δεν εννοούμε φυσικά τον γάμο, αλλά όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail με φωτογραφικό υλικό να το επιβεβαιώνει, η Dua Lipa γνώρισε τον σύντροφό της στους γονείς της. Όλοι μαζί δείπνησαν σε εστιατόριο, Juntos House, της Ίμπιζα.

Η Dua Lipa ήταν άκρως εντυπωσιακή για αυτή την βραδινή έξοδο, φορώντας ένα λευκό midi φόρεμα που αγκάλιαζε υπέροχα τη σιλουέτα της. Ο ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτης Romain Gavras, ήταν ντυμένος casual με ένα σκούρο πράσινο πουκάμισο και λευκό παντελόνι, ενώ είχε και έναν επίδεσμο τυλιγμένο γύρω από το ένα του δάχτυλο.

Dua Lipa

Η Dua Lipa έχει στενή σχέση με τους γονείς της και συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα μαζί τους στα social media . Η τραγουδίστρια είναι το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά της οικογένειας, καθώς η Anesa και ο Dukagjin έχουν επίσης μία 22χρονη κόρη τη Rina, 22 ετών, και ένα γιο 17 ετών, ονόματι Gjin.