Θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε πως Dua Lipa και Μάργκοτ Ρόμπι είναι οι δύο πιο σέξι γυναίκες της παγκόσμιας σοουμπίζ; Ίσως. Είναι σίγουρα οι πιο σέξι της αμερικανικής βιομηχανίας κι ας μην είναι οι ίδιες Αμερικανίδες. Η Lipa και η Ρόμπι, τα έφερε έτσι η ευοίωνος τύχη ώστε να συνεργαστούν στη Barbie, με την πρώτη να είναι Barbie γοργόνα-τραγουδίστρια και τη δεύτερη, φυσικά, να ταυτίζει το πρόσωπό της με ένα άλλο Barbie πρότυπο.

Οι δυο τους δε συνδέονται μόνο από αυτή τη συνεργασία ή από την απίστευτη ομορφιά και το sex appeal τους ή το πόσο εύκολα κάνουν ανδρικό και γκέι γυναικείο πληθυσμό να παθαίνει αμόκ σε κάθε τους εμφάνιση. Συνδέονται και από φιλία και δε χάνουν ευκαιρία να τα πουν.

Όταν μάλιστα η ευκαιρία είναι στο ετήσιο γκαλά του Variety με τίτλο Women In Power, τότε ο συνδυασμός Dua Lipa-Μάργκοτ Ρόμπι είναι σαν να βάζεις στην ίδια ομάδα Μέσι και Μαραντόνα.

Σε αυτό το γκαλά πάντως, η Dua Lipa πόζαρε μαζί με τη Ρόμπι και η υψομετρική διαφορά ήταν σοκαριστικά εμφανής, σε βαθμό που η τραγουδίστρια έμοιαζε να έχει προέλθει από το WNBA, όπου αγωνίζεται ως σέντερ. Δεν γνωρίζουμε αν ήταν τέτοια η διαφορά στο τακούνι τους, ώστε να έχουν τέτοια απόσταση, αλλά δεν γινόταν να μην την παρατηρήσει κάποιος. Στη Dua Lipa μια φορά της δίναμε τη μπάλα να παίξει με πλάτη τη Ρόμπι για να της κάνει ραβέρσα.

Σίγουρα, δεν υπήρχε απόσταση μεταξύ τους στο πόσο όμορφες ήταν στο γκαλά, με τον φωτογραφικό φακό να έλκεται από τις δύο.

* Φωτογραφίες: Getty Images