Το 76ο Φεστιβάλ Καννών είναι γεγονός και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος αποτελεί μια γιορτή για τον χώρο του κινηματογράφου και της τέχνης.

Ηθοποιοί, μοντέλα, σκηνοθέτες, παραγωγοί, δίνουν κάθε χρόνο το παρόν, πλημμυρίζοντας το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ με φώτα, λάμψη και δημιουργίες υψηλής ραπτικής.

Μαζί με τη Δούκισσα Νομικού, που επέλεξε Celia Kritharioti και την Βίκυ Καγιά, που έβαλε διάφανη ολόσωμη φόρμα από τη σχεδιάστρια μόδας Stella McCartney, εντυπωσιακή ήταν και η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου.

Μαζί με τον σύζυγο της, Κωστή Μαραβέγια, παραβρίσκονται κάθε χρόνο στην μεγάλη αυτή γιορτή της τέχνης και του πολιτισμού, πάντα με κομψές στιλιστικές επιλογές, τις οποίες συχνά υπογράφουν Έλληνες σχεδιαστές.

Αυτή τη φορά, η Τόνια Σωτηροπούλου, πραγματοποίησε δύο εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών. Στην πρώτη, φόρεσε ένα halter neck, μαύρο δαντελωτό φόρεμα με διαφάνειες, δια χειρός MI-RO το οποίο συνδύασε με εντυπωσιακά χρυσά σκουλαρίκια.

Στη δεύτερη εμφάνιση της, προτίμησε φόρεμα ξένου οίκου και συγκεκριμένα, ένα μακρύ σμαραγδί φόρεμα Carolina Herrera με ζώνη στη μέση. Τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα ήταν σε αποχρώσεις του μπορντό, δημιουργώντας color blocking, το οποίο και είναι μεγάλη τάση αυτή τη στιγμή.

* Φωτογραφία: Instagram/Τόνια Σωτηροπούλου