Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της νέας ταινίας του Μάθιου Βων, που θα γίνει διαθέσιμη στο Apple Tv+ τον Φεβρουάριο. Το «Argylle» έχει για πρωταγωνιστές τον Χένρι Καβίλ και την Dua Lipa, στην πρώτη της ουσιαστική απόπειρα στην υποκριτική, αφού στην Barbie είχε ένα μικρό πέρασμα.

Η υπόθεση της ταινίας Argylle επικεντρώνεται στην Έλι Κόνγουεϊ μία μοναχική συγγραφέα κατασκοπικών μυθιστορημάτων, της οποίας η ιδέα της ευτυχίας είναι μια νύχτα στο σπίτι με τον υπολογιστή της και τη γάτα της.  

Argylle

Όταν όμως η πλοκή των μυθιστορηματικών βιβλίων της Έλι -που έχουν ως επίκεντρο τον μυστικό πράκτορα Argylle και την αποστολή του να διαλευκάνει ένα παγκόσμιο κατασκοπευτικό συνδικάτο- αρχίζει να αντικατοπτρίζει τις μυστικές ενέργειες μιας πραγματικής κατασκοπευτικής οργάνωσης, τα ήσυχα βράδια στο σπίτι γίνονται παρελθόν».

Όπως καταλαβαίνετε, ο Χένρι Καβίλ είναι αυτός ο σούπερ κατάσκοπος στο μυαλό της, που ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο για να φέρει εις πέρας επικίνδυνες αποστολές. Ο ηθοποιός γίνεται ένας …James Bond, αφήνοντας πίσω του την κάπα του Superman και την στολή του Witcher.

Η ελληνική ταβέρνα στο trailer του Argylle

Argylle

Στο μεταξύ, στο trailer του Argylle βλέπουμε και μια ελληνική ταβέρνα σε ένα νησί των Κυκλάδων, έχοντας φυσικά το παραδοσιακό μπλε χρώμα στις πόρτες και τα παράθυρα.

Η επιγραφή γράφει Ilia’s tavern», ενώ βλέπουμε και σκηνές δράσεις να διαδραματίζονται στα πλακόστρωτα σοκάκια του ελληνικού νησιού.

Το Argylle θα γίνει διαθέσιμο στις 2 Φεβρουαρίου στο Apple Tv+.

Το trailer του Argylle: