Το First Dates είναι αυτό που έλειπε από τη ζωή μας. Μας έχει χαρίσει αρκετές σουρεάλ στιγμές, που ναι, εν μέρει συμβαίνουν σε πρώτα ραντεβού. Μετά την τύπισσα που έριξε άκυρο αμέσως στο ραντεβού της, επειδή εκείνος για τα δεδομένα της ήταν κοντός, μετά το ομόφυλο ζευγάρι και μετά τον τύπο που την έπεσε στην σερβιτόρα όσο το ραντεβού του ήταν στην τουαλέτα, ήρθε η σειρά του γύπα.

Ένα ραντεβού που ξεκίνησε αισιόδοξα στο First Dates, τελικά κατέληξε σε πανηγυρική καταστροφή. Η Άντζελα και ο Μπάμπης, 40 και 50 ετών αντίστοιχα, πήγαν με ωραίο vibe, μέχρι που ο δεύτερος ξεκίνησε να μιλάει, βγάζοντας τον γυπαετό από μέσα του, με το πρώτο red flag να βγαίνει από την αρχή. 

«Κανονικά θα έπρεπε να βάλω το γλυκό στο στήθος σου, δεξιά και αριστερά να μην παραπονιούνται…», είπε ο Μπάμπης όταν έκατσαν στο τραπέζι του First Dates και η αμηχανία στο πρόσωπο της Άντζελας δεν κρυβόταν με τίποτα.

First Dates: Τι είπαν στην κοινή τους συνέντευξη

Οι δυο τους, λοιπόν, στην κοινή συνέντευξη, στην κάμερα του First Dates, που ακολούθησε μετά το τέλος του ραντεβού δήλωσαν μεταξύ άλλων:

«Έβαλα τους αερόσακους μέσα! Για να μην βλέπεις τους αερόσακους. Σχολιάζαμε για αυτό, το έλεγες και στο τραπέζι και στο μπαρ», ξεκίνησε να λέει η Άντζελα με τον Μπάμπη να απαντά: «Αν σε προσέβαλα, σου ζητάω και συγγνώμη. Από την στιγμή όμως που εμένα μου βγαίνει αυτό και μου είπες, ‘μου αρέσει να είσαι ειλικρινής’, αυτό μου έδωσε το παράδειγμα για να μιλήσω ελεύθερα.

Τότε η Άντζελα είπε πως «ναι, αλλά δεν καταλαβαίνεις ότι κάποια στιγμή μπορεί να πεις κάτι σε έναν άνθρωπο που τον κάνεις να… Δεν ήξερα δηλαδή τι να απαντήσω!», με τον Μπάμπη να της εξηγεί πως «εγώ που να καταλάβω ότι θα το έπαιρνες στραβά; Σαν χαβαλέ το είπα και για αστείο. Είναι δυνατόν να σε γνωρίσω πρώτη φορά και να σου το κάνω αυτό;».

Για να πάρει την απάντηση από την Άντζελα: «Ξέρεις τι; Υπάρχει ένας εκατομμύριο άλλος χαβαλές που μπορείς να κάνεις εκτός το σεξουαλικό κομμάτι! Ειδικά σε μια γυναίκα», και τον Μπάμπη να καταλήγει: «Εντάξει, είναι η άποψη σου και την σέβομαι, αλλά δεν μπορείς να πεις σε μένα τι πρέπει και τι δεν πρέπει να πω. Συμφωνώ ότι μπορεί να ήταν άστοχο αυτό που είπα, αλλά δεν μπορείς να πεις σε μένα τι θα πω και τι δεν θα πω. Γιατί αυτό είπες τώρα, προηγουμένως».

Και κάπως έτσι, ένα ακόμη ραντεβού στο First Dates κατέληξε άδοξα.