Πυροσβέστες της Junction Fire Company έσπευσαν στο σπίτι της κωμόπολης Ντέκατουρ στην κομητεία Κλίρφιλντ της Πενσυλβάνια, κι έμειναν άφωνοι στη θέα του αυτοκινήτου, που κρεμόταν το μισό στον αέρα και της τρύπας που άνοιξε στην κατοικία.

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν το αυτοκίνητο – με πινακίδες της Πενσυλβάνια- να αιωρείται κατά το ήμισυ πάνω από τη στέγη της βεράντας του σπιτιού και το άλλο μισό να έχει καρφωθεί στον τοίχο υπνοδωματίου ανάμεσα σε σπασμένα ξύλα και διάφορα άλλα μπάζα.

Μια τεράστια τρύπα έμεινε να χάσκει στη γωνία του σπιτιού όταν συνεργείο απομάκρυνε το αυτοκίνητο και σταθεροποίησε το κτίριο για να μην καταρρεύσει. Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, ο οδηγός δεν τραυματίστηκε και βγήκε από το όχημα προτού διακομιστεί προληπτικά σε νοσοκομείο. Ευτυχώς ούτε κάποιος από τους ενοίκους του σπιτιού τραυματίστηκε.

αυτοκίνητο σπίτι

Η πυροσβεστική ανέφερε σε τοπικό δίκτυο ότι το αυτοκίνητο πιθανώς χτύπησε πάνω σε μικρό αγωγό αποχέτευσης δίπλα στο σπίτι και απογειώθηκε προτού καταλήξει στον πρώτο όροφο. Η αστυνομία είπε ότι οι επιθεωρητές της θεωρούν ότι δεν πρόκειται για ατύχημα, αλλά «μέσω της έρευνας κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η συντριβή του αυτοκινήτου ήταν αποτέλεσμα σκόπιμης ενέργειας και ετοιμάζονται να απαγγελθούν κατηγορίες».