H Cherry από τις ΗΠΑ δεν είναι ένα κοινό μοντέλο που έχει λογαριασμό στο OnlyFans, τη συνδρομητική πλατφόρμα με περιεχόμενο αυστηρά για ενήλικες.

Η 25χρονη με καταγωγή από τις ΗΠΑ και το Σιάτλ ήταν μία από τις πολλές παρουσίες της πλατφόρμας, μέχρι που απέκτησε τη δική της ταυτότητα και έγινε ένα από τα πιο περιζήτητα… τριχωτά μοντέλα!

Στα social media είναι γνωστή με το όνομα χρήστη @ittybittycherry και το προφίλ της στο TikTok μετρά πάνω από 120.000 ακολούθους, αριθμός που μετά τη ριζική αλλαγή της, αυξάνεται όλο και περισσότερο όπως και η φήμη της.

Ο αριθμός των followers της εκτοξεύτηκε, όπως και τα έσοδά της, όταν πήρε την απόφαση να σταματήσει να ξυρίζει το σώμα της.

Με πτυχίο στον τομέα διοίκησης των επιχειρήσεων, η Cherry είχε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.

Εργαζόταν ως πωλήτρια σε κατάστημα για να βιοπορίζεται, αλλά έχασε τη δουλειά της κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η ίδια δεν ήθελε να ασχοληθεί ξανά με παρόμοιο επάγγελμα και αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της, ακολουθώντας τον δρόμο χιλιάδων γυναικών, που δημοσιεύουν αποκαλυπτικές φωτογραφίες τους έναντι χρημάτων.

@ittybittycherry

Who knew something so little could be so big #hairy #hairyarmpits #armpit

♬ Ain’t It Fun – Paramore

Έφτιαξε το δικό της προφίλ στη συνδρομητική πλατφόρμα, με τις γυμνές αναρτήσεις της να της αποφέρουν κέρδη ύψους μερικών χιλιάδων δολαρίων την εβδομάδα. Υπήρχε όμως ένας τρόπος να εκτοξεύσει τα έσοδά της.

Όταν αποφάσισε να «κόψει» το ξυραφάκι, μετά το αίτημα των συνδρομητών της, η ίδια έφτασε να κερδίζει μέχρι και 50.000 δολάρια τον μήνα.

Η εμφάνισή της έχει διχάσει το διαδίκτυο, με τις γνώμες τα είναι μοιρασμένες. Στα σχόλια κάτω από τα πολλά βίντεο που έχει αναρτημένα στο TikTok, συναντά κανείς επικριτικούς χαρακτηρισμούς, με αρκετούς να τονίζουν ότι το κορίτσι με τις τρίχες στη μασχάλη και τα πόδια δεν είναι καθόλου ελκυστικό.

Από την άλλη, η ίδια άθελά της εκπροσωπεί μια μερίδα γυναικών που επιλέγουν να μην ξυρίζουν τις τρίχες στο σώμα τους και αποτελεί έμπνευση για εκείνες.

«Είμαι ενθουσιασμένη! Ποτέ δεν βρίσκω κορίτσια που έχουν τρίχες στο σώμα όπως εγώ» γράφει μία γυναίκα.

Η ίδια αποκάλυψε σε συνέντευξή της, ότι είναι σε σχέση με έναν άνδρα που τη στηρίζει σε αυτό που κάνει.

Τέλος, έχει περιγράψει και τα διάφορα αιτήματα που λαμβάνει από τους συνδρομητές της στο OnlyFans.

«Έχασα τη δουλειά μου και χρειαζόμουν έναν τρόπο να εξοικονομήσω χρήματα. Σύντομα συνειδητοποίησα πως το τριχωτό σώμα είναι φετίχ για πολλούς ανθρώπους. Μου ζητάνε να χαϊδέψω τις τρίχες της μασχάλης μου» είχε πει αρχικά.

«Οι άνθρωποι θα μου ζητήσουν να γυρίσω από μια συγκεκριμένη οπτική γωνία ή να τους ενημερώσω για τις τρίχες του σώματος. Κάνω strip βίντεο και γυμνά TikToks. Τα μαλλιά μου έχουν μεγαλώσει τόσο πολύ, δεν έχω κουρέψει τίποτα.

Κινηματογραφώ στριπ βίντεο, γυμνά TikToks, επιδεικνύω τις τρίχες της θηλής μου και θα δώσω καμιά φορά στους θαυμαστές μου ενημέρωση για τις τρίχες» δήλωσε τέλος η Cherry.