Η Donna D’Errico, που έχει υπάρξει συμπρωταγωνίστρια της Πάμελα Άντερσον στο «Baywatch». Πλέον έχει αφήσει την υποκριτική και εργάζεται αποκλειστικά για χάρη του OnlyFans. Η ίδια σε συνέντευξή της μιλάει για το βιοπορισμό της αποκλειστικά και μόνο από το OnlyFans αλλά και για το ποια είναι τα αιτήματα που δέχεται από τους συνδρομητές της.

«Ξέρετε, στην αρχή, είχα πολλά αιτήματα, για τα πόδια μου» είπε και συνέχισε: «Δεν μου το ζητάνε πια. Τώρα, θέλουν κυρίως να με δουν στην καθημερινότητα, απλά τον πραγματικό μου εαυτό και την καθημερινή ζωή».

H Donna D’Errico πρόσθεσε: «Ίσως να φοράω ένα μπλουζάκι, να φτιάχνω καφέ ή ξέρετε, τέτοια πράγματα. Αυτό ζητάνε περισσότερο. Τους λέω “λοιπόν, δεν έχω καθόλου μακιγιάζ και τα μαλλιά μου είναι σε αλογοουρά και φοράω κάτι σαν φόρμα” και απαντάνε “δεν με νοιάζει. Θέλω να το δω αυτό”. Οπότε, τους αρέσει αυτό γιατί νομίζω ότι τους δίνει αυτό που ονομάζω “την εμπειρία της συντρόφου”».

Η Donna D’Errico εξήγησε έναν όρο που έχει δώσει για την αλληλεπίδρασή της με τους συνδρομητές, λέγοντας: «Νομίζω ότι το ονομάζω “εμπειρία της συντρόφου”, επειδή πιστεύω ότι παίρνουν το ίδιο πράγμα από αυτό που παίρνω κι εγώ. Μπορούν να συνδεθούν και να διασκεδάσουν έχοντας μια εμπειρία που θα είχαν αν είχαν κοπέλα. Αλλά μετά αποσυνδέονται και μετά φεύγουν. Δεν υπάρχει κανένας για να το ελέγξει».

Η ίδια ενώ κερδίζει αρκετά χρήματα από το OnlyFans, δεν παραλείπει να ανεβάζει σέξι φωτογραφίες της κα το Instagram. Δείτε το προφίλ της εδώ.